Передплата 2024 «Добра кухня»

Народ Північної Кореї голодує, а її вождь жирнішає…

За оцінкою розвідки Південної Кореї, лідер комуністичної КНДР Кім Чен Ин важить 140 кг, багато палить і зловживає міцним алкоголем

Приблизну вагу лідера КНДР Кім Чен Ина вдалося встановити за допомогою штучного інтелекту. Фото suffolkgazette.com.
Приблизну вагу лідера КНДР Кім Чен Ина вдалося встановити за допомогою штучного інтелекту. Фото suffolkgazette.com.

Про це повідомила південнокорейська інформаційна агенція Yonhap, посилаючись на спецслужби Сеула. Виконавчий секретар парламентського комітету з розвідки Ю Сан Бам розповів: Національна розвідувальна служба (NSW) має дані, що влада КНДР «активно збирала» останню медичну інформацію щодо лікування безсоння, зокрема, про снодійне золпідем.

«На основі цих даних NSW зробила висновок, — повідомив Ю, — що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин потерпає від сильного безсоння».

Представники спецслужби Південної Кореї також повідомили, що КНДР «імпортує велику кількість західних цигарок, зокрема, Marlboro і Dunhill, а також високоякісних закусок». На думку експертів у розвідці, «наслідком цього може стати зростання залежності Кіма від алкоголю й нікотину, а також посилення безсоння».

Як дізналися, скільки важить? За фотографіями

І за допомогою штучного інтелекту, який проаналізував знімки з останніх появ Кім Чен Ина на публіці. Виявилося, що комуністичний диктатор важить близько 140 кілограмів… «Із кінця минулого року на долонях і руках Кіма постійно можна бачити подряпини й синці, причиною яких може бути поєднання алергії і шкірних запалень, спричинених стресами», — повідомив Ю Сан Бам.

А тим часом Північна Корея голодує…

Як інформує південнокорейське видання The Korean Herald, сеульська розвідка констатує, що економічна ситуація у комуністичній КНДР стає дедалі гіршою.

Кількість померлих від голоду з початку цього року в Північній Кореї утричі більша, ніж за той же період 2022-го. Це наслідок зростання дефіциту продовольства і цін на зернові культури, які подорожчали до найвищого рівня з моменту приходу Кім Чен Ина до влади (порівняно з минулим роком, вартість рису й кукурудзи зросла відповідно на 30 і 60 відсотків).

На тлі масового голоду кількість насильницьких злочинів зросла у Північній Кореї, порівняно з минулим роком, аж утричі…

Прізвисько «Кім Жирнюк Третій» у Китаї цензурують

У сусідньому Китаї, інформує Accosiated Pres, лідера КНДР часто називають «Кім Жирнюк Третій» (це його «псевдо» популярне, зокрема, серед молодих китайців). Тут і про надмірну вагу Кіма, і про те, що він є третім представником єдиної у світі правлячої комуністичної династії… Але віднедавна китайські вебсайти стали піддавати прізвисько «Кім Жирнюк Третій» цензурі. Таку вказівку дав офіційний Пекін — після того, як китайським товаришам пожалілися їхні північнокорейські товариші…

Схожі новини