Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Том Круз на коронації Чарльза ІІІ: місія здійсненна!

Голлівудська зірка є «справжнім фанатом британської монархії», тому на початку травня поїде до Лондона

Том Круз (праворуч) підтримує дружні стосунки зі старшим сином британського короля Чарльза ІІІ, принцом Вільямом, і його дружиною Кейт Мідлтон. Фото Hola
Том Круз (праворуч) підтримує дружні стосунки зі старшим сином британського короля Чарльза ІІІ, принцом Вільямом, і його дружиною Кейт Мідлтон. Фото Hola

Відомий своїм скрупульозним підходом до роботи американський актор Том Круз неабияк здивував свою знімальну групу, яка працює над останньою, уже сьомою частиною популярного кіносеріалу Mission: Impossible («Місія нездійсненна»). Як розповіло джерело британського видання The Sun, що працює на знімальному майданчику цієї стрічки, Том Круз дуже хоче взяти участь у травневій коронації британського короля Чарльза III. А відтак зйомки «Місії» можуть трохи затягнутися.

Детективна стрічка «Місія нездійсненна» режисера Браяна Де Палми дебютувала на кіноекранах планети 1996 року. Історія про пригоди безстрашного агента Ітена Ганта здобула у глядачів величезну популярність, тож мала цілих п’ять продовжень! А зараз триває робота над останньою, сьомою частиною цього кіносеріалу, яка складатиметься з двох частин. Перша частина стрічки Mission: Impossible — Dead Reckoning («Місія нездійсненна — Смертельний розрахунок») вийде на світові кіноекрани у липні 2023 року, а друга — вже 2024-го.

У кіносеріалі «Місія нездійсненна» Том Круз є не лише виконавцем головної ролі, а й продюсером. Як кажуть колеги голлівудської знаменитості, актор є перфекціоністом, тож до будь-яких затримок на знімального майданчику ставиться зазвичай негативно… Попри це, джерело The Sun стверджує, що Том Круз, не вагаючись, вирішив, що на початку травня цього року зйомки «Місії» буде на кілька днів призупинено. Усе для того, аби актор міг взяти участь у церемонії коронації британського короля Чарльза ІІІ (6 травня, Вестмінстерське абатство).

«Це престижна подія, а Том є справжнім фанатом британської монархії, — розповіло джерело The Sun.- Поза тим, він перебуває у дружніх стосунках із принцом Вільямом і його дружиною Кейт Мідлтон. Круз попросив босів студії зробити павзу у зйомках стрічки „Місія нездійсненна“ — на коронаційний вікенд, оскільки актор хоче бути присутнім на запланованих урочистостях. Деякі колеги Тома були шоковані, адже він завжди відданий своїй справі. За звичайних обставин ніщо не змусило би Круза порушити графік виробництва фільму! Однак не міг пропустити щось настільки важливе, як коронація короля».

Західні медії свого часу повідомляли, що незадовго до смерті Єлизавети ІІ Том Круз заприятелював із британською королевою. «Єлизавета була розчарована тим, що не зустрілася з актором під час святкування Платинового ювілею (70 років. — Г.Є.) свого правління, — писала британська The Sunday Times у листопаді 2022-го, посилаючись на джерело з оточення монархині. — Тому королева запросила Тома Круза на екскурсію до Віндзорського замку, де вони пили чай і дружньо спілкувалися. Між ними спалахнула справжня іскра»… Нагадаємо, Єлизавета II померла 8 вересня 2022-го у віці 96 років.

Сам Том Круз неодноразово говорив про Єлизавету ІІ з величезною повагою. «Це жінка, якою справді захоплююся. Те, чого досягла Єлизавета, назавжди залишилося в історії», — сказав американський актор, що одержав запрошення на коронацію її старшого сина, британського короля Чарльза ІІІ.

Схожі новини