Передплата 2024 «Добрий господар»

Нова пасія Білла Ґейтса

Мільярдер має «романтичні стосунки» з Полою Гард — удовою глави компаній Hewlett-Packard і Oracle Марка Гарда

У січні Білл Ґейтс і Пола Гард відвідали тенісний турнір Australian Open у Мельбурні. Фото arabianbusiness.com.
У січні Білл Ґейтс і Пола Гард відвідали тенісний турнір Australian Open у Мельбурні. Фото arabianbusiness.com.

У травні 2021-го один із найбагатших людей планети, американський мільярдер Білл Ґейтс, розлучився зі своєю дружиною Меліндою, з якою прожив 27 років. Як пишуть західні ЗМІ, тепер глава комп’ютерної компанії Microsoft має нову партнерку. Уже понад рік, пише британська Daily Mail, Білл Ґейтс зустрічається з Полою Гард.

«Білл і Пола разом уже понад рік, — розповів Daily Mail близький приятель пари. — Її зазвичай описують як „загадкову жінку“, але в середовищі, де вони тусуються, їхні романтичні стосунки ні для кого не секрет».

Їхня спільна пристрасть — теніс

За слова джерела видання, у січні цього року Білл Ґейтс і Пола Гард разом їздили до Австралії, аби подивитися матчі престижного тенісного турніру Australian Open у Мельбурні, а також відвідати Сідней. Теніс є їхньої спільною пристрастю, 67-річний Ґейтс і 60-річна Гард уже протягом багатьох років відвідують поєдинки великих турнірів.

Партнерів також пов’язують індустрія технологій і високий матеріальний статус.

Багато років обраниця Білла Ґейтса була одружена з Марком Гардом, який у 2005−2010 роках був президентом комп’ютерної компанії Hewlett-Packard, а з 2010 по 2019 рік очолював компанію Oracle, що спеціалізується на базах даних.

Пола й Марк познайомилися у NCR, компанії з виробництва касових апаратів і банкоматів, де обоє працювали. 1990 одружилися, у них народилися дві доньки. Марк Гард помер 2019-го від раку. Залишив по собі статок, який оцінюють у 500 мільйонів доларів.

Як пише Daily Mail, нині Пола Гард бере активну участь у благодійних заходах.

Схожі новини