Передплата 2024 «Добра кухня»

Путін довоюється з Україною, що Китай забере пів Росії

Рано чи пізно багатомільйонна армія Китаю може прийти в Росію, щоб захистити китайське населення

Концентрація китайців в деяких містах і регіонах Росії, перш за все в Сибіру, Прибайкаллі, а тепер ще й на Далекому Сході вражає, інколи, в певні періоди, вона може доходити один до одного.

Центром китайської експансії є Іркутськ. Саме в Іркутськ щороку, незалежно від пори роки, прибувають величезні автобуси з китайськими туристами. І вже з Іркутська, де для них на місці бараків і приватного сектору побудували великий туристський центр, вони поширюються по усій території Сибіру, а останнім часом і Далекого Сходу.

З’являються китайські магазини, готелі, інша туристична і розважальна інфраструктура. Особливо багато їх в Прибайкаллі. Після того, як з’являється китайський бізнес, виникають і «чорні лісоруби», що знищують величезні масиви сибірського лісу, який нелегально вивозять до Китаю.

Крім того, китайці масово скуповують сибірську землю, створюють з місцевими китайські сім’ї. Це усе набуло масового характеру, хоч місцеві мешканці начебто дуже незадоволені. Росіяни все бачать, не люблять великих груп китайських туристів, які бродять місцевими магазинами чи торговельними центрами - вони створюють багато галасу, поводяться безцеремонно. Не звертають увагу на місцевих жителів, створюють для них дуже багато негативних наслідків.

Мені часто доводиться бувати в різних країнах, на різних континентах, і майже всюди зустрічав великі групи туристів із Китаю, а нерідко і з Росії.

Коли з’являються одночасно китайські і російські групи - це просто жах, іншим туристам просто неможливо перебувати з ними на тому чи іншому туристичному об’єкті.

Їм обов’язково щось не подобається в організації екскурсії, вони починають сваритись спочатку з організаторами, потім між собою. Коли ці групи є, дуже часто їх легко впізнати - вони поводяться нетолерантно (це я підібрав таке інтелігентне слово), результат їх перебування - багато сміття, спаплюжений відпочинок, негативний осад.

Правда, деякі розумні росіяни кажуть, що російські групи і китайські багато в чому схожі, і немає значення, в яку країну вони приїхали і на який туристський об’єкт прийшли. Вони вважають, що це все спеціально для них створене і їх цікавлять тільки особисті бажання і цінності.

На усіх інших туристів вони не звертають увагу, «руські» в черзі не стоять - вони можуть заплатити і пройти повз. Це їх характерна особливість. Тому, коли росіяни бачать таке безцеремонне ставлення з боку китайських туристів, вони повинні згадати і себе, як членів туристичних груп.

Китайці і росіяни дуже близькі за культурою туризму: так само невиховані, створюють багато галасу і залишають багато сміття, не звертають ніякої уваги на інтереси інших.

Іркутськ дуже близько до китайського кордону, крім того, китайці стали набагато спроможнішими - у магазинах сибірських міст скуповують усі дорогі брендові європейські товари.

Крім того, вони вважать озеро Байкал фактично таким, яке має приналежність до Китаю, адже згадується в древніх китайських манускриптах.

Відомо, що у невеликому поселені на правому березі Байкалу - Листвянка, звідки до Іркутська пів години на авто, вже йдуть справжні війни між китайцями, які скупають земельні ділянки, і місцевими мешканцями.

На тих земельних ділянках, які китайці купили на берегах Байкалу, будують гарні готелі, створюють сучасну туристську інфраструктуру. Зіркові китайські артисти співають пісні, які прославляють Байкал, створюють романтичні пісенні поеми про кохання китаянок на берегах Байкалу. Ці пісні - хіти китайської естради, і звучать у навушниках багатьох молодих китаянок.

З кожним роком кількість китайців, які відвідують Іркутську область, збільшується в геометричній прогресії і вже давно обчислюється мільйонами.

Байкал і усі землі, які біля нього, належали раніше бурятам, потім прийшли росіяни, а тепер китайці.

Така ж ситуація і в інших містах Сибіру та Далекого Сходу, зокрема Хабаровську.

Не знаю настільки це правда, але мені казали одні серйозні люди, що змішані сім’ї між китайцями і росіянками в деяких регіонах вже становлять близько 40 відсотків.

Рано чи пізно багатомільйонна армія Китаю може прийти сюди, щоб захистити китайське населення.

Путін може догратися у своєму маніакальному бажанні захопити Україну до того, що Україну він ніколи не захопить, а Сибір і Далекий Схід може втратити.

Китайці гарні учні.

Читайте також: Як довго Путін шантажуватиме світ?

Схожі новини