Передплата 2024 ВЗ

Кейт Міддлтон давно називають народною герцогинею

Невістка Її Величності скромно відсвяткувала 40-річний ювілей

Дружина принца Вільяма завоювала любов британців, і її дедалі частіше порівнюють із принцесою Діаною. Вона так само легко сходиться з людьми, розуміє проблеми простих громадян і завжди готова допомогти. Кетрін називають народною герцогинею і з нетерпінням чекають, коли її чоловік зійде на престол, щоб побачити її у ролі королеви.

9 січня герцогиня Кембриджська Кетрін відсвяткувала 40-річний ювілей скромно — у колі своїх рідних та близьких друзів. За інформацією обізнаного джерела, вечірку було влаштовано у Лондоні — в Кенсінгтонському палаці. Через спалах захворювання на штам коронавірусу «Омікрон» Міддлтон вирішила відмовитися від будь-яких урочистостей. Проте вона планує відзначити свій день народження пишніше влітку цього року — разом зі своїм чоловіком, якому виповниться 40 років 21 червня.

Гідна звання королеви

За ті 10 років, що вона у шлюбі зі спадкоємцем британського королівського престолу, Кейт із простої дівчини, щоправда, із забезпеченої сім'ї, перетворилася на гідну звання королеви жінку.

Зараз Кейт – красива мама трьох дітей. Вона має ідеальну струнку фігуру, доглянуте волосся та чисте обличчя. Іноді складається враження, що герцогиня п'є якийсь еліксир вічної краси!

Герцогиня, як і її свекруха принцеса Діана, відома розумною ощадливістю, нерідко з'являється на різних світських заходах в одних і тих же або злегка перешитих вбраннях. У її гардеробі є речі, яким минуло по десять років! Але Кейт продовжує їх носити.

Хоч Міддлтон і вважають іконою стилю, більшість її одягу поза модою та трендами – це класика, яка однаково гідно виглядала що декілька років тому, що зараз. Серед її улюблених брендів Alexander McQueen, LK Bennett та Jenny Packham. Щодо аксесуарів – то їх у герцогині не так вже й багато.

До речі, у 2021 році Кейт вдвічі скоротила витрати на гардероб. Торік вона витратила на вбрання та аксесуари близько 64 тисяч доларів, що наполовину менше, ніж 2020 року — тоді сума становила 127 тисяч доларів.

Кейт часто комунікує зі звичайними людьми без статусу – цікавиться їхнім життям та проблемами. Ба більше, герцогиня активно відвідує благодійні зустрічі та спілкується зі школярами й студентами навчальних закладів.

Дитинство майбутньої герцогині

Три роки свого дитинства Кейт разом із батьками та сестрою жили у Йорданії, оскільки її батько на той час працював диспетчером рейсів у British Airways.

Більшість шанувальників Кейт Міддлтон та принца Вільяма впевнені, що майбутнє подружжя вперше зустрітися під час навчання в університеті Сент-Ендрюс. Проте, згідно з біографією "Кейт: Королева майбутнього", яку написала Кеті Ніколл, Кетрін насправді познайомилася з Вільямом, коли була школяркою, а принцу тоді було 9 років. Це сталося під час хокейного матчу між двома школами. "Хоча Кейт не дуже цікавилася хлопчиками, її увагу привернула поява одного хлопця", — пише Ніколл.

Коли принц з'явився в школі, в яку ходила міс Міддлтон, всі учні буквально збіглися, щоб подивитися на принца. Тоді вона й гадки не мала, що член королівської сім'ї — її майбутній чоловік.

"Вільям, як і Кейт, любив спорт і був одним з найкращих хокеїстів та регбістів свого року", — написала авторка книги.

Напророчене майбутнє

У 13 років, будучи ученицею школи Святого Андрія в Бакхолді, Кейт зіграла у шкільному спектаклі дівчину, яка відвідала ворожку. Та сказала персонажці Кетрін буквально таке: "Скоро ти зустрінеш гарного чоловіка, багатого джентльмена". Ворожка розповіла героїні, що цей джентльмен закохається в неї, одружиться з нею і відвезе до Лондона. Найдивніше, що за сценарієм цього джентльмена звали Вільям.

До того, як стати членом королівської сім'ї, Кетрін не сиділа склавши руки. Вона встигла попрацювати на кількох роботах.

Закінчивши коледж, дівчина взяла перерву на рік і поїхала до Італії, а потім до Чилі, де брала участь у місцевих благодійних програмах. Після отримання диплому з відзнакою за спеціальністю "історія мистецтв" вона влаштувалась у фірму своїх батьків Party Pieces, яка займалася доставкою святкових товарів поштою та організацією івентів. Через три роки Кейт запустила власний проєкт під назвою "Перші дні народження". Вона створювала дизайни каталогів компанії, фотографувала продукцію, займалася маркетингом. Найпершою роботою Кейт також стала фірма Міддлтонів. Ще дитиною, вона разом із сестрою Піппою знімалася для каталогів Party Pieces.

Робота членів королівської родини

Члени королівської сім'ї не беруться за оплачувану роботу, оскільки мають багато своїх обов'язків, і Кейт Міддлтон — не виняток.

Однак у 2016 році герцогиня все ж таки спробувала свої сили в чесній денній праці. Як повідомляє Vanity Fair, Кейт провела день у британському офісі Huffington Post, де взяла на себе обов'язки редактора у межах кампанії Young Minds Matter.

Герцогиня Кембриджська не лише відредагувала вебсайт Huffington Post UK, але й опублікувала у своєму власному блозі повідомлення під назвою "Змінімо світ на краще для всього покоління дітей молодшого віку".

Знайомство з Її Величністю

Майбутня дружина принца Вільяма особисто познайомилася з королевою Єлизаветою II лише після п'яти років стосунків із старшим онуком монархині. Попри те, що до цього Кетрін і королева кілька разів були присутні на одному й тому самому заході, вони не спілкувалися. За словами журналістів, королева спочатку уникала знайомства з Кетрін, тому що не була впевнена в тому, що її онук одружиться з простолюдинкою. Знайомство відбулося лише під час святкування 21-річчя Вільяма. Тоді королева вирішила особисто переконатися, що Кейт — та єдина, яка підкорила серце принца.

Члени королівської сім'ї обожнюють коней і все, що з ними пов'язано, проте Кейт, яка прийняла всі правила життя сім'ї монархів, не може розділити це захоплення, оскільки має алергію на коней. Тому її практично неможливо побачити верхи на коні.

Герцогиня дотримується традицій. За повідомленням видання Mirror, Кейт вирішила наслідувати вікову традицію - одягнути на свою весільну церемонію "щось старе, нове і позичене". "Чимось старим" була її сукня, пошита з використанням старовинної мереживної техніки 1800-х років. Як "щось новеньке", Кейт одягла нові сережки, які подарували їй її батьками. "Щось у борг" - це була її діамантова тіара, яку їй дала королевою.

Далека від скандалів

Кейт Міддлтон майже ніколи не втручається у якісь сварки, на відмінну від Меган Маркл, яка постійно вляпується у скандальні ситуації. Хоч і є чимало провокацій – Кейт намагаються вивести на конфлікт. Але вона не піддається.

Не даремно чимало експертів вважають саме Кейт Міддлтон потенційно майбутньою королевою Великої Британії. Адже її стиль, поведінка, характер дуже зачаровують суспільство, яке прислухається до герцогині та йде за нею.

Читайте також: Як кримські чиновники обманули довірливу королеву Великобританії та скористалися жагою до публічності «імператорського дому Романових»…

Схожі новини