Передплата 2024 «Добрий господар»

Шарлотта й Джордж на «псевдо» Кембридж

“Псевдо” Кембридж походить від титулів батьків Шарлотти й Джорджа

Старші діти британського принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон, Джордж і Шарлотта, повернулися у класи після літніх канікул. У школі їх знають не під їхнім справжнім прізвищем, Маунтбаттен-Віндзор, а під «псевдо» Кембридж.

Як пояснило видання People, «псевдо» Кембридж походить від титулів батьків Шарлотти й Джорджа: Вільям і Кейт є герцогом і герцогинею Кембриджськими. Схожа си­туація була тоді, коли у школі навчалися принц Вільям і його молодший брат, принц Гаррі. Тоді вчителі й шкільні товари­ші знали їх як Вільяма й Гар­рі Вейлсів (від англійського Wales, тобто Уельс), бо їхній батько Чарльз — принц Уель­ський.

Шестирічна Шарлотта й восьмирічний Джордж ходять до приватної початкової шко­ли Thomas Battersea, що роз­ташована у Лондоні поблизу Кенсингтонського палацу. Річ­на вартість навчання там — 23 тисячі фунтів. Як пише People, учителі й шкільні друзі не звертаються до дітей Кейт і Вільяма «Ваша Високосте», а назива­ють просто Джорджем і Шар­лоттою.

А наймолодша дитина гер­цога й герцогині Кембридж­ських, трирічний Луї, цього року пішов до підготовчої The Willcocks Nursery School. Рані­ше цей заклад відвідувала його сестра Шарлотта.

Читайте також: Чому на рок-групу «Нірвана» подали до суду?

Схожі новини