Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хіларі Клінтон хоче змусити Путіна і Росію поплатитися за Крим

  • 10.09.2015, 14:59
  • 2 016

Кандидат у президенти США Хіларі Клінтон вважає, що Захід робить недостатньо для покарання Росії та особливо Володимира Путіна.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Радіо Свобода.

"Була і досі лишаюсь упевнена, що ми повинні вжити узгоджених заходів і змусити поплатитися Росію і особливо Путіна. Думаю, ми ще не зробили достатньо. Я відношуся до тієї категорії людей, які хотіли би зробити більше у відповідь на анексію Криму та дестабілізацію України, що продовжується", - заявила кандидат у президенти США, колишній держсекретар Хіларі Клінтон під час виступу в Інституті Брукінгса у Вашингтоні.

За її словами, Росія виявился проблемою, перед якою опинилися Сполучені Штати, Європа і НАТО з точки зору довготермінової безпеки.

"Нам усім хотілось би, щоб Путін пішов шляхом модернізації своєї країни і рухався на Захід замість того, щоб топити себе у поведінці, подібній до того, як поводили себе російські царі, у залякуванні сусідів уздовж своїх кордонів і проекції російської могутності в таких місцях, як Сирія та інші", - наголосила Клінтон.

Згідно із одним з опитувань, Клінтон випереджає всіх кандидатів на пост президента США. Нещодавно вона уперше вибачилася перед американцями за використання особистої поштової скриньки для службового листування під час роботи держсекретарем.

Схожі новини