Передплата 2024 «Добра кухня»

“Узяв передачі для побратимів, провідав родину — і знову на фронт...”

На війні загинув воїн-депутат Тарас Жеребецький

Сьогодні Львівщина втратила ще одного зі своїх Героїв. Від вибуху ворожої міни загинув воїн легендарної 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, колишній інженер заводу «Фуджикура», виходець із Червоноградщини 35-річний Тарас Жеребецький.

Ще якийсь тиждень тому Тарас приїжджав у фронтових своїх справах на Львівщину — приймав придбаний добродійниками пікап-всюдихід і продуктові передачі для побратимів.

Фото з ФБ Ольги Березюк
Фото з ФБ Ольги Березюк

Заодно провідав рідних — відео цієї неймовірної зустрічі у соцмережах не можна переглядати без сліз…

Про загиблого захисника України згадує народний депутат України Олег Синютка:

- Тяжко підібрати слова... Тарас був депутатом Львівської районної ради, головою фракції “Європейська Солідарність” у ній, працював керівником секретаріату обласної організації “ЄС”.

У 2014-2015 роках воював у складі 80-ї десантно-штурмової бригади, а в кінці лютого цього року, з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну, знову взяв до рук зброю, добровольцем став на захист країни.

Недавно на три дні приїхав з фронту за автівкою для свого підрозділу, минулої суботи повернувся на передову... Чесною, порядною людиною був наш Тарас, батько двох дітей. Україна не забуде свого патріота…

Схожі новини