Передплата 2024 ВЗ

«В одному з магазинів холодильник був заклеєний скотчем. Я так подумала, Владік, треба виривати…»

Так звані блогери з Києва та Дніпра викрали з львівського магазину дві пляшки пива. Цим хизувалися у соцмережах

Львівський інформаційний простір підірвала новина про те, як двоє малоліток крадуть дві пляшки пива з львівського магазину! Свої «подвиги» так звані блогери виклали у соціальні мережі. Розмовляють російською, нецензурно лаються…

Нагадаємо, з початку російсько-української війни у Львові заборонено продавати алкоголь.

У мережі «Insta героїня» відома як «Тішина»

«Ми з Владіком знайшли алкоголь, - розповідає на відео дівчина. - Обійшли всі магазини. В одному з них холодильник був заклеєний скотчем. Я так подумала, Владік, треба виривати. Ми би купили, у нас є гроші. Ми не бомжі. Але нереально було купити. І ми вкрали пиво…».

«Не те, щоб ми вкрали, ми позичили», - додає хлопець.

Після цього дівчина викладає нове відео – звернення до своїх підписників. Очевидно, що відео з крадіжкою львівського пива наробило шуму!

У мережі «Insta героїня» відома як «Тішина», яка своєю поведінкою та зовнішнім виглядом (зокрема, татуюванням) копіює у соцмережах російську блогерку «Інста самку». Видно, що дівчисько не на жарт сердиться. Мат на маті… Коли знімає відео, купається у ванній.

«Ви думаєте, наші бюджети не дозволяють нам купити львівський завод з виготовлення пива?! – запитує блогерка «Тішина». - Люди, ви що не розумієте на кого підписані? Які ми знімаємо контенти? Будь ласка, йдіть звідси на…уй! Не робіть мені зайву «мозготрепку».

Владіку друзі пишуть та «зливають» нас… А не пішли би ви всі на…уй! Чому я свій час маю витрачати на цю х… йню?! На пояснення…».

Відреагувала на відео у соцмережах і львівська поліція

«У Львові поліцейські затримали осіб, причетних до крадіжки товару з магазину, - повідомили у пресслужбі обласної поліції.

- 16 березня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому двоє осіб – хлопець та дівчина, вчинили крадіжку товару в одному з магазинів у Львові.

Проведеними заходами поліцейські встановили осіб, причетних до вчинення правопорушення – 20-річного жителя Києва та мешканки міста Дніпро віком 19 років. Також встановлено, що крадіжку було вчинено з магазину, розташованого на вулиці Івана Франка.

17 березня вказані особи були затримані та доставлені в один з територіальних відділів поліції у Львові – вирішується питання правової кваліфікації події».

А тим часом…

Слід нагадати, що інциденти, пов’язані зі скандальною блогеркою на ім’я «Тішина» не вперше потрапляють у ЗМІ.

24 січня у Києві Марія Семенова («Тішина») з друзями їхала на Porshe та збила кур’єра.

Як повідомляв «Апостроф», дівчина їхала у машині з друзями, де вони вживали алкогольні напої та знімали це все в Інстаграм. На відео видно, що водій Porshe почав різко набирати швидкість, обганяючи інші автомобілі. Під час одного з таких маневрів він не встиг вчасно зреагувати та не помітив людину, що рухалась на моноколесі. Друг "Тішини" збив хлопця та продовжив рух. На відео потрапив момент падіння потерпілого.

Після розголосу у соцмережах цієї аварії, блогерка виклала в Інстаграм розповідь з текстом: «Заспокойтесь, будь ласка, ми заплатили людині за зламану підставку на моноколесі та роз’їхались, претензій немає».

Раніше "Апостроф" писав про дикий погром у квартирі у Києві, який влаштувала компанія молоді разом з блогеркою «Тішина», за що її потім затримали правоохоронці.

Читайте також: «Деякі власники квартир, які до війни здавали їх за 500 доларів, зараз поставили 800 доларів на місяць»

Схожі новини