Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Смерть нардепа Полякова навряд чи була природною...

У справі з’явились нові факти, що ставлять під сумнів попередню версію

З’являється все більше фактів, які вказують на те, що із 32-річним народним депутатом Антоном Поляковим, який помер у ніч на 8 жовтня, могли звести порахунки. І що це не було природною смертю внаслідок ішемічної хвороби серця, як повідомляли раніше у поліції, а, швидше за все, замаскованим отруєнням.

Токсикологічне дослі­дження показало, що у крові покійного був синте­тичний наркотик метадон, який у поєднанні з алкоголем може призвести до фатальних наслід­ків. Очевидці розповідали, що Полякова нудило, провокува­ло на блювоту. А це є ознаками отруєння, і аж ніяк не кардіоло­гічних проблем.

Ба більше! За повідомленням директора департаменту кому­нікацій МВС Артема Шевченка, водій таксі, який підвозив По­лякова, дав під протокол пока­зання, які відрізняються від його попередніх свідчень. За плечи­ма цього чоловіка, який є іно­земним громадянином, кримі­нальне минуле. З’ясувалося, що цей водій не випадково піді­брав Полякова, а певний час їз­див за машиною, в якій той пе­ребував раніше. Поінформовані люди кажуть, що у першій ма­шині з Поляковим перебував (а перед тим разом з ним вечеряв) кримінальний авторитет Рус­лан Джамбулатов, на громад­ських засадах помічник народ­ної депутатки Ганни Скороход (Поляков жив з нею у цивільно­му шлюбі). Джамбулатов є фі­гурантом санкційного списку РНБО. Тож може йтися про якісь розбірки або про чиєсь замов­лення.

Перед смертю Антон Поля­ков пережив сильний стрес че­рез те, що у парламенті вдруге не знайшлося голосів на під­тримку його пенсійного законо­проєкту.

Антона Полякова поховали у його рідному Чернігові. На по­хороні стався неприємний ін­цидент. Попрощатися з покій­ним приїхала і Ганна Скороход. Це викликало негативну реак­цію вдови покійного. «Навіщо вона сюди приїхала?» — сказа­ла вона присутнім. Після цьо­го депутатку вивели із зали. А мати Антона Полякова забрала із домовини квіти, які принесла Скороход.

Читайте також: «Поведінку „слуги“ Третьякової, яка тішилася смерті колеги, мають розслідувати правоохоронці»

Схожі новини