Передплата 2024 ВЗ

Шкіряк: "Наразі необхідності вводити додаткові сили Нацгвардії в Одесу немає"

  • 27.04.2016, 09:10
  • 1 970

Ситуація в Одесі знаходиться під контролем.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"Щодо ситуації в місті Одеса. Потрібно припинити нагнітати істерію. Наразі сил і засобів підрозділів Національної гвардії та Нацполіції в Одесі достатньо, щоб впоратися з будь-якими викликами. Ситуація знаходиться під контролем", - запевнив він.

Шкіряк пообіцяв, що в разі провокацій з боку проросійських, антидержавних деструктивних сил і спроб дестабілізувати ситуацію в місті правоохоронці відреагують "жорстко і бескомпромісно".

"Безлади будуть припинені. Поліція і Нацгвардія діє в чіткій координації з підрозділами СБУ. Тривають контртерористичні заходи", - повідомив він.

За його словами, наказів вводити додаткові сили Нацгвардії в Одесу наразі не надходило.

"Наразі необхідності вводити додаткові сили Нацгвардії в Одесу немає і відповідних наказів поки що не надходило. В разі виникнення ситуацій для підсилення вистачить особового складу, що є в наявності", - наголосив радник глави МВС.

Саакашвілі: "Президент доручив ввести в Одесу додаткові підрозділи"

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у Facebook, що Порошенко доручив ввести в Одесу додаткові підрозділи.

Міхеїл Саакашвілі заявляє, що президент України Петро Порошенко доручив ввести в Одесу 1 тисячу правоохоронців для забезпечення громадського порядку в місті під час травневих свят. Відповідну заяву Саакашвілі розмістив у Facebook, передає УНІАН.

"Президент доручив керівникові Національної поліції й начальнику Національної гвардії ввести в Одесу додаткові підрозділи до 1000 осіб для захисту громадського порядку в місті", - написав голова ОДА.

Заступник Саакашвілі: «Порошенко доручив СБУ розібратись з мером Одеси»

Співробітники Служби безпеки України отримали розпорядження глави держави про подальші дії щодо міського голови Одеси Геннадія Труханова.

Радник і в.о. Міхеїла Саакашвілі Олександр Боровик повідомив про це у своєму Facebook.

«Два тижні тому співробітники СБУ мені говорили, що у них є все необхідне на Труханова, і не було лише рішення президента. Сьогодні вони повинні діяти», — наголосив він.

На думку Боровика, Порошенко повинен відсторонити від керівництва СБУ пана Батракова.

"Колись Батраков спільно з органами ГПУ вів справу на Труханова щодо вбивства Євгена Задорожного — начальника відділу по боротьбі з організованою злочинністю Одеської СБУ. Справу тоді зам'яли. Так само зам'яли справу за зникнення іншого співробітника СБУ — Сергія Мацегорова, заступника начальника відділу по боротьбі з організованою злочинністю", — додав заступник Саакашвілі.

Схожі новини