Передплата 2024 «Добра кухня»

Вибори-2015. Дані екзит-полів

Рівно о 20:00 в Україні закрились виборчі дільниці. Результати екзит-полів у день голосування дають перші уявлення про підсумок місцевих виборів-2015.

Дані екзит-поли з'являться по містах: Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ і Львів.

Екзит-пол "Соціального моніторингу"

Вибори мера Києва

40,4% — Кличко, 8,7% — Бондаренко, 8,1% — Омельченко.

Вибори до Київради

"БПП-Солідарність" — 28,3%, "Самопоміч" — 10,3%, "Батьківщина" — 10,1%.

За підсумками екзит-полу Комітету виборців України, у Харкові на виборах мера діючий мер Геннадій Кернес набрав 59,3% голосів виборців, що означає, що другого туру виборів не буде.

Про це повідомили ввечері 25 жовтня у КВУ.

Згідно з даними КВУ, на другому місці - Тарас Сітенко (Самопоміч) - 16,4%, Юрій Сапронов (самовисуванець) - 6,3%, екс-губернатор Ігор Балута - 5,3%, Олександр Давтян (БПП) - 4,5%.

Як повідомив керівник харківського осередку КВУ Михайло Камчатний, на виборах до міськради Харкова проходять, за даними екзит-полу партія "Відродження" 51,3%, "Самопоміч" - 16,4%, БПП - 6,9%, "Наш край" - 4,5%, Батьківщина 3,4%, Волонтерская партия - 3,3%.

Результати виборів мера Одеси 2015: у другому турі Труханов і Боровик

За даними екзит-полу, на виборах міського голови Одеси більшість голосів набрали чинний мер Геннадій Труханов і Олександр Боровик

Чинний мер Одеси лідирує. За нього проголосували 47,6% одеситів. Геннадій Труханов - висуванець від політичної партії "Довіряй ділам".

Про це свідчать дані екзит-полу, оприлюдненого в ефірі "Шустер Live", повідомляє Еспресо.TV.

Другий результат отримав представник БПП "Солідарність" і колишній радник міністра економіки Олександр Боровик, за нього проголосували 30,8% виборців.

Третій результат за колишнім мером Одеси Едуардом Гурвіцом, він отримав 9,6%.

За даними екзит-полів до другого туру виборів вийшли Геннадій Труханов і Олександр Боровик. Другий тур виборів відбудеться 15 листопада.

Сергій Ківалов, народний депутат і висуванець від "Української морської партії Сергія Ківалова", отримав четверте місце і 3,7% голосів.

У Львові у другий тур виходять Садовий та Кошулинський

За даними екзит-полу який провела "Савік Шустер студія", голова "Самопомочі" Андрій Садовий набрав 48,6%, а кандидат від "Свободи" Руслан Кошулинський - 14%

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на телеканал "Україна".

На третьому місці кандидат "Громадянської позиції" Володимир Гірняк - 11,60%.

Висуванець "Народного контролю" Дмитро Добродомов отримав 10%. Оксана Юринець з Блоку Петра Порошенка — 4,80%.

Результати виборів мера Дніпропетровська 2015: у фінал виходять Філатов і Вілкул

За даними екзит-полу на виборах міського голови Дніпропетровська більшість голосів набрали Борис Філатов і Олександр Вілкул

Представник партії "УКРОП" Борис Філатов є лідером на виборах мера Дніпропетровська. За нього проголосували 41,6 % дніпропетровців.

Представник Опозиційного блоку Олександр Вілкул

Про це свідчать дані екзит-полу, проведеного студією "Савік Шустер LIVE", повідомляє Еспресо.TV.

Другий результат отримав представник Опозиційного блоку Олександр Вілкул (32%). Третій результат за Загідом Красновим (11%). За даними екзит-полів до другого туру виборів вийшли Борис Філатов і Олександр Вілкул. Другий тур виборів відбудеться 15 листопада

Результати виборів мера Івано-Франківська 2015: у другому турі Насалик і Марцінків

За даними екзит-полів представник БПП Ігор Насалик отримав 27,1%, Руслан Марцінків — 25,4 %

Згідно з результатами опитування, проведеними Центром соціальних та маркетингових досліджень SOCIS, на виборах на посаду міського голови Івано-Франківська у другий тур виходять кандидат від БПП "Солідарність" Ігор Насалик та кандидат від ВО "Свобода" Руслан Марцінків.

У другий тур в Чернігові виходять Соколов та Атрошенко

За даними екзит-полу компанії "Соціомодус" на виборах мера Чернігова за даними екзит-полу кандидат від партії "Наш Край" Олександр Соколов набрав 35,4%, а висуванець БПП Владислав Атрошенко 21,6%

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на радіостанцію Svoboda.fm.

Третє місце посів кандидат "Батьківщини" Микола Миргородський - 11,5 %.

На четвертому місці висуванець "Самопомочі" Володимир Зуб - 10,4 %.

Місцеві вибори в Запоріжжі

За результатами двок екзит-полів в Запоріжжі на мерських виборах перше місце посів самовисуванець Володимир Буряк

Попередні дані екзит полу, проведеного Центром незалежних соціологічних досліджень ЗНУ. Опитування проводилося на 71 ділянці, опитано близько трьох з половиною тисяч виборців.

Згідно з результатами опитування - вибори до міськради:

Опоблок - 24% Солідарність - Блок Петра Порошенка - 16% УКРОП - майже 12%

Голосування за кандидата на пост Запорізького міського голови:

Володимир Буряк - не дотягнув до 30%. Микола Фролов - безперечно на другому місці - 16,5%. Ярослав Гришин - перевалив через планку 10%. Інші кандидати не до дотягли до 8%.

За даними екзитполів Інституту Горшеніна, який веде в Запоріжжі виборчу кампанію "Опозиційного блоку" і Володимира Буряка, більшого всього опитаних запорожців проголосували за Володимира Буряка - 30,6%. Друге місце займає Микола Фролов - 14,6% Третє місце займає Ярослав Гришин - 13,2% голосів виборців. П'яте і шосте місця займають Сергій Кальцев і Олександр Сін (8,7 і 7,6% голосів відповідно). Серед Олександр Старух - 6,8%

У ході екзитполів було опитано 7834 людини на всіх ділянках. Похибка складає 1,1%

Серед партій лідирує "Опозиційний блок" - 26,8%.

Далі йдуть "УКРОП" - 12%, "Блок Петра Порошенка" Солідарність "- 11,1%," Самопоміч "- 9,1%," Нова політика "- 8,8%," Батьківщина "- 7," Наш край "- 6,8%.

Нагадаємо, самовисуванець Володимир Буряк є людиною олігарха Ріната Ахметова. Буряк представляв завод "Запоріжсталь", який належить Ахметову.

Вінниця

Вінничани обрали собі мера в першому турі. Голова обласного осередку КВУ у Вінницькій області Владислав Телень, пославшись на низьку явку виборців, не схотів повідомляти кількісні показники. Натомість заявив, що основний конкурент лідера поступається йому кількістю голосів у чотири рази. Лідером виборчої кампанії у Вінницькій області став чинний в.о. міського голови Сергій Моргунов, висуванець партії «Вінницька європейська стратегія».

5-відсотковий бар'єр до міської ради безсумнівно долають БПП «Солідарність», ВО «Батьківщина» та «Вінницька європейська стратегія». І ще три - на межі проходження до міськради.

Джерело: КВУ.

Рівне

На виборах до Рівненської міської ради проходять шість партій, серед яких із результатом у 14,7% лідирує Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

ВО “Свобода” - 14,3%, ВО “Батьківщина” - 12,1%, ВО “Самопоміч” - 9,1%, “Радикальна партія О. Ляшка” - 8,2%, ВО “Громадський контроль” - 7,2%».

Джерело: Регіональний інститут соціальних досліджень на замовлення телеканалу “Ритм”.

Проведення громадського екзит-полу 2015 в Тернополі

За міського голову тернополяни, за даними екзитполу, проголосували так: Сергій Надал - 59,9%, Тарас Пастух - 11,8%, Петро Ландяк - 10,4%, Михайло Ратушняк - 7,4%. Щодо партій, які проходять до міської ради, то ВО «Свобода» набрала 34,4% голосів, «Самопоміч» - 14,1%, а Блок Петра Порошенка — 12,7%.

Зазначимо, що раніше директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна заявила, що на нинішніх місцевих виборах організація не буде проводити екзит-поли. Також вона повідомила, що їй не відома жодна організація, яка вирішила проводити екзит-пол.

Ужгород

Два екзит-поли принесли різні результати щодо виборів Ужгородського міського голови. Згідно з одним, перше місце зайняв Богдан Андріїв — 20,4%, друге — Сергій Ратушняк — 15%, третє — Володимир Чубірко — 10,3%, а четверте — Михайло Качур — 8,3%.

За другим, Михайло Качур з результатом 21,8% є лідером виборчих перегонів. Другу сходинку посів Сергій Ратушняк — 13,2%, третю — Богдан Андріїв — 12,9%, четверту — Володимир Чубірко — 12,3%.

Джерело: Закарпатський центр політичних досліджень.

Схожі новини