Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Турчинов оголосив проведення антитерористичної операції у Харкові

  • 22.02.2015, 19:05
  • 859

Секретар РНБО України Олександр Турчинов повідомив, що у зв'язку з подією в неділю вибухом в Харкові, в результаті якого загинули двоє і поранено 9 осіб, в місті розпочато антитерористична операція.

"У зв'язку з терактом, який стався у Харкові, в результаті якого за попередніми даними загинув один міліціонер і один цивільний, а також постраждали 5 міліціонерів і четверо цивільних осіб, в місті запроваджено найвищий рівень терористичної загрози і розпочато проведення антитерористичної операції", — цитує слова Турчинова прес-служба РНБО.

Секретар РНБО України повідомив, що Служба безпеки України разом з Міністерством внутрішніх справ проводять АТО, в результаті якого уже затримано чотири учасники групи, яка організувала вибух і було вилучено зброю, в тому числі гранатомет.

"Антитерористична операція триває", — сказав він, додавши, що за інформацією СБ України, група, яка здійснила теракт, проходила навчання в російському Бєлгороді.

"Це черговий раз свідчить про те, що терористична кампанія, яка здійснюється в Україні, має одних і тих же замовників і організаторів, що і агресія на сході", — сказав Турчинов.

Схожі новини