Передплата 2024 «Добре здоров’я»

По-звірячому вбили продавця газетного кіоску

Незадовго до загибелі жінка відсвяткувала 60-річчя

25 грудня, близько 9-ї години ранку, у центрі Львова, поблизу палацу Потоцьких, у газетному кіоску знайшли труп жінки. Його побачив водій-кур’єр, який уранці розвозить по кіосках свіжу пресу. Незабаром стало відомо, що вкоротили життя працівниці кіоску.

Пані Тетяна, труп якої знайшли, 12 грудня цього року відсвяткувала 60-річчя. Привітати маму з ювілеєм приїздила її донька, яка живе в Ізраїлі. Пані Тетяна разом із сином та невісткою жила у Винниках, та на пенсії енергійній жінці не сиділося, отож вирішила попрацювати в газетному кіоску.

Кур’єр, який розвозив свіжі газети, під’їхав до кіоску, розташованого на вулиці Коперника, о 7-й годині 30 хвилин. Кіоск ще був зачинений. Знаючи, що кіоскерка, доїжджаючи до Львова з Винників, іноді запізнюється, вирішив розвезти вантаж іншим кіоскам, та вдруге приїхав на вулицю Коперника близько 9-ї години. Кіоск надалі був зачинений. Чоловік потягнув двері й побачив жахливу картину: жінка в розірваному одязі лежала в калюжі крові.

З власних джерел “ВЗ” стало відомо, що правоохоронці після огляду кіоску відхилили як малоймовірну версію про вбивство кіоскерки з метою пограбування. Адже вбивця (чи вбивці) не забрали у жертви мобільного телефона, та й невеличка виручка кіоску лежала на місці. Експерти, оглянувши тіло, встановили, що над літньою жінкою, перед тим як її вбити, жорстоко поглумилися.

Біля кіоску чимало камер відеоспостереження. Камери зафіксували, що напередодні увечері, після завершення роботи, пані Тетяна запросила до кіоску якихось людей, ймовірно, знайомих. Можливо, жінка вирішила на робочому місті “виставити” за нещодавнє святкування дня народження, можливо, компанія зібралася, щоб відзначити католицьке Різдво. На записах камер зафіксовано, як підпилі чоловіки, ледь тримаючись на ногах, виходять із кіоску. Та хтось з гультяїв, мабуть, залишився всередині. Ночувати додому тієї ночі пані Тетяна не прийшла. Уранці стало зрозуміло, чому...

Згодом стало відомо, що правоохоронці встановили особу людини, яку можна підозрювати у жорстокому вбивстві кіоскерки. З власних джерел “ВЗ” стало відомо, що під підозру потрапив 41-річний сантехнік однієї з установ, розташованих неподалік кіоску. Разом із ним затримано ще одного учасника вечірніх подій.

Схожі новини