Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шеф-кухаря Клопотенка обізвали «х*єсосом»

  • 03.05.2024, 19:45
  • 924

Шеф-кухар Євген Клопотенко опублікував уривок із розмови нібито з редактором видання «Заборона», який пропонує йому співпрацю, а потім, начебто помилившись чатами, обзиває його «х*єсосом»

Євген Клопотенко. Фото: Главком
Євген Клопотенко. Фото: Главком

У виданні заперечили, що з Клопотенком спілкувався хтось із його працівників.

Уривки з розмови Клопотенко опублікував у соцмережі X.

На скриншотах видно, що йому пропонує співпрацю нібито редактор «Заборони», який не називає свого імені. Той розповідає, що його видання запускає рубрику подкастів і хоче запросити Клопотенка як гостя на перший випуск.

Людина, що назвалася представником «Заборони», запитує в Клопотенка, скільки коштуватиме запис випуску з ним, і той відповідає, що зазвичай це нічого не коштує. За хвилину нібито редактор надсилає ще одне повідомлення, вочевидь помилившись чатами, де пише: «Цей х*єсос каже, що це нічого не коштує».

Опублікувавши цю розмову в соцмережах, Клопотенко написав: «І ось що мені цікаво. Якщо я вам такий неприємний, нах*я ви мені пишете?».

У «Забороні» прокоментували цю ситуацію, припустивши, що вона є «спрямованою стратегією для розпалювання хейту» в бік медіа. Головна редакторка Євгенія Костіна стверджує, що комунікацію з Клопотенком вели від імені фейку, адже, за її словами, Telegram не дозволяє листуватися в особистих повідомленнях від імені каналу, а логотип видання міг поставити собі як фотографію користувача будь-хто.

Тим більше каже вона, «Заборона» веде комунікацію щодо інтервʼю чи проєктів з особистих сторінок редакторів, а не з офіційних акаунтів. Крім того, головна редакторка стверджує, що її видання зараз не планує випускати подкасти.

Схожі новини