Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Україна проти війни, і кровопролиття. В найскладніщий момент Україна молиться

  • 27.05.2014, 18:10
  • 2 348

24 травня щонайменше мільйон людей по всьому світу молились одночасно За Україну, Мир і Спокій

24 травня щонайменше мільйон людей по всьому світу молились одночасно За Україну, Мир і Спокій.

молитва
молитва

Спільна молитва за Україну, Мир і Спокій прозвучала багатьма мовами світу.

Руслана: «Ми склали цю молитву самі з волонтерами та священиками різних конфесій щоб вона була міжконфесійною»

Молитва об’єднала священиків різних конфесій, різні храми,людей різних країн та континентів (Європу, Північу та південну Америку).

молитва
молитва

Міжнародна трансляція відбулась на телебаченні та онлайн в інтернеті і об’єднала у молитві тих, хто не мав можливості бути у храмі.

Організатор події Фонд Українский Світанок та Руслана разом з благодійниками і волонтерами.

Молитву об’єднав флешмоб 30-ма мовами світу.

молитва
молитва

Руслана та вісім зведених хорів (140 чол) в Карпатах на спільній Молитві виконали Гімн України, що поєднав 12 мов світу!(символічнона вершині горі).

молитва
молитва

Ми заклали традицію щороку збиратись на Молитву за Україну, Мир і Спокій, кожного разу ще вище! І щоб нас було ще більше!

Дякуємо всім людям доброї волі та благодійникам, за щиру молитву та за допомогу у її організації!

Як проходила Молитва в різних країнах

Молитва об'єднала символічно чотири сторони світу: північ (Чернігів), південь (Мариуполь), схід (Донецьк), захід (Карпати) і центр (Київ, Канів).

У найвищому місці Молитва відбулась в Карпатах (на висоті 1600 метрів) на вершині гори Хомяк, у підніжжя Пресвятої Богородиці. Тут побудували велику сцену, щоб розмістити 140 хористів 8 зведених хорів та понад 50ти священиків. Тисячі людей піднялись сюди для молитви. Звідси відбувалась міжнародна трансляція. Всі міста всіх країн були на прямому зв’язку з Русланою (ведучою події) під час трансляці.

Молитва проходила одночасно в Харкові, Дніпропетровську, Львові, Лондоні, Варшаві, Брюселі, Парижі, Мюнхені, Відені, Стокгольмі, молитву підхопили громади у Нью Йорку, Курітіба, Монреалі, Клівленді, Отаві, Детройд. За Україну, Мир і Спокій молились весь день по всьому світі.

Карпатські довгожителі, (яким було за 80-ть!) піднялись на вершину і на колінах молились на вершині.

Одночасно десятки людей зібрались на молитву у Донецьку, незважаючи на побиття та погрози. Священик, який прочитав Молитву за Україну у найбільш гарячому регіоні, заслуговує на Нобелевську премію Миру! Це загрожувало його життю.

У Лондоні священики молились під сильною зливою, яка припинилась лише на час молитви.

В Харкові всі хто молились мали на плечах жовто-блакитні хустки. До Харкова приїхали на Молитву люди з Донецька та Луганська.

У Чернігові діти розвісили понад 100 паперових голубів, яких зробили самі. Молоді матері з дітьми намалювали малюнки проти війни, за Мир і Єдність.

Схожі новини