Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тепер у Герман буде три Обами — пластиковий і два живих

Обновка у фотоколекції обійдеться в кругленьку суму

Традиційний молитовний сніданок, який організовує господар Білого дому, відбудеться лише в лютому, а «регіоналка» Ганна Герман вже похвалилася, що її і цього разу запросили на званий захід.

Національний МОЛИТОВНИЙ СНІДАНОК у США проводять щороку — у перший четвер лютого. На зустріч «без краваток» запрошують гостей із понад 100 країн світу. З України торік запрошення на гостини у Вашингтоні отримали чимало народних депутатів (як провладних, так і опозиційних), а також тодішня радниця президента Ганна Герман та донька Юлії Тимошенко Євгенія.

Кого з українських гостей чекають на цьогорічному сніданку в Обами, наразі не відомо. Проанонсувати свій візит до Вашингтона поспішила лише Герман.

На відміну від минулого разу (коли на званий сніданок оформляла відрядження), тепер їй доведеться розщедритися на американські гостини з власної кишені. Лише переліт в обидва боки коштуватиме 15 тисяч гривень (і це — економ-класом, яким Герман навряд чи користується).

Та за можливість ще раз сфотографуватися з Обамою його шанувальниця і на «жертви» з більшою кількістю нулів готова. За першої-ліпшої нагоди Герман розповідає журналістам про свою колекцію фото з американським президентом, які виставляє на робочому столі. На одній з фотокарток Герман — із пластиковим Обамою (каже, не могла пройти повз виставлений біля одного з американських магазинів «трафарет» президента), на іншій — із живим. Є нагода поповнити колекцію ще одним «живим» фото.

А може, після чергового сніданку з Обамою Герман запропонує себе на головну роль у відомій телерекламі. Пригадуєте:

— Чому спізнюєтеся?

— Я снідала.

— З ким?

—З президентом.

— І як?..

Про це фото із трафаретом Герман навіть Обамі розповіла.