Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Із Вірменією та Ірландією – на «Арені Львів»

11 і 14 червня футбольна збірна України прийматиме цих суперників у Лізі націй

Два домашні матчі у футбольній Лізі націй збірна України зіграє на “Арені-Львів”. 11 червня “синьо-жовті” прийматимуть збірну Вірменії, а 14-го – збірну Ірландії. Початок обох поєдинків – 21.45.

Нагадаємо, у новому се­зоні футбольної Ліги на­цій збірна України гра­тиме у другій за силою Лізі В. Нашими суперниками у групі будуть збірні Вірменії, Ірлан­дії і Шотландії. З останньою цього року підопічні Олексан­дра Петракова зустрінуть­ся аж тричі: крім двох матчів у Лізі націй, збірні Шотландії і України зіграють 24 березня у Ґлазґо у плей-оф до Мундіа­лю-2022 у Катарі.

Іще один домашній матч у Лізі націй, проти шотланд­ців, національна збірна Укра­їни проведе 26 вересня у Ки­єві (перед тим, 23 вересня, підопічні Петракова зіграють у гостях проти вірменів). А роз­почнуть свої виступи у Лізі В “синьо-жовті” двома поєдин­ками на виїзді: 4 червня збірну України прийматимуть ірланд­ці, а 7 червня – шотландці.

Наша “Арена Львів” є для збірної України фартовою – на цьому стадіоні “синьо-жовті” ще не програвали. Загалом, Львів тривалий час був для національ­ної команди таким собі обере­гом, адже у місті Лева збірна України вигравала усі матчі, які проводила тут у рамках відбо­рів на чемпіонати світу та Євро­пи. Але минулої осені на “Арені Львів” уперше сталася осічка – у відборі на Мундіаль-2022 “си­ньо-жовті” зіграли внічию (1:1) зі збірною Боснії і Герцегови­ни... Утім, будемо сподіватися, що той результат був лише ви­нятком, який підтвердить успіш­не для збірної України правило: у Львові вона завжди виграє!

Збірна Вірменії у місті Лева вже грала, а от для футболіс­тів збірної Ірландії червневий візит сюди стане дебютним. Зрештою, як і загалом до Укра­їни, адже з ірландцями україн­ці на рівні національних збір­них іще не зустрічалися.

Читайте також: У «Львові» з’явився і угандієць

Схожі новини