Передплата 2024 ВЗ

Як «форсувати» незручний «Дніпро»?

«Карпати» не забивали дніпропетровцям уже 515 хвилин...

У неділю, 12 травня, львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть «Дніпро» (початок — о 19.30). Дніпропетровці приїдуть до Львова без своїх дискваліфікованих лідерів — Руслана Ротаня та Романа Зозулі.

«Карпати» ТА «ДНІПРО» — давні знайомі, адже перша зустріч суперників відбулася ще 50 років тому. У попередніх 18 львівських матчах у рамках чемпіонатів України перевага на боці «Карпат», які перемагали сім разів. Стільки ж разів арбітри фіксували нічиї, чотири рази перемагав «Дніпро». Востаннє «Карпати» «форсували» «Дніпро» у Львові у березні 2010 року — після єдиного у грі гола Худоб’яка. Відтоді безвиграшна серія «Карпат» проти «Дніпра» триває п’ять матчів: чотири поразки та нічия. При цьому «зелено-білі» не можуть розмочити ворота дніпрян впродовж 515 хвилин... Матч першого кола на «Дніпро Арені» після влучних ударів Селезньова та Одібе завершився перемогою господарів з рахунком 2:0.

У весняній частині чемпіонату команда Хуанде Рамоса виступає невдало — лише три перемоги у дев’яти турах. «Дніпро» пропускає голи ще з 17 березня — загалом впродовж семи турів. Із особливим настроєм вийдуть на поле екс-карпатівець Артем Федецький та Олександр Гладкий, який грає за «Карпати» на правах оренди саме в «Дніпрі».

Схожі новини