Передплата 2025 ВЗ

«Почуйте голос бізнесових асоціацій. Є надія на ваше право вето»

  • 19.10.2024, 10:34
  • 147

Закон про підвищення податків несправедливий, він вдарить виключно по доходах легальних працівників та бізнесу, тому він має бути заветований

Про це Петро Порошенко сказав в ефірі телеканалу «Прямий».

"Чому ми не оподатковуємо гральний бізнес? Чому ми не оподатковуємо тютюн? Чому ми не оподатковуємо алкоголь? А чому ми вирішили, що військовим збором ми будемо оподатковувати лише і тільки чесних та сумлінних «білих» платників податків, які отримують мізерну заробітну плату? Санітарка, медсестра, прибиральниця в школі, вчителька", — зауважив Порошенко.

«Я зараз хочу використати цей ефір, щоб звернутися до президента: Володимире Олександровичу, заветуйте цей закон. Він є несправедливий. Він нищить економіку. Я не кажу, що нам треба зараз робити якісь революційні речі. Не заважайте тим, хто вижив, залишитися на плаву», — закликав Порошенко.

«Коли зараз ми фактично продовжуємо існування всіх цих індустріальних парків, інвест-нянь, кешбеків, на які витрачають мільярди і мільярди гривень, витягаючи з кишень тих, хто чесно і сумлінно платить податки — це несправедливо. А податки мають бути справедливі. Тим більше вони мають бути справедливі під час війни», — переконаний пʼятий президент.

«Тому прохання: почуйте голос усіх без винятку бізнесових асоціацій. Є надія на ваше право вето. Зробіть цей закон справедливим», — закликав Порошенко.