Передплата 2024 «Добрий господар»

Трамп сьогодні зустрінеться із Зеленським, — ЗМІ

  • 27.09.2024, 11:30
  • 157

Колишній президент та кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що зустрінеться із президентом України Володимиром Зеленським 27 вересня

Дональд Трамп. Фото АР
Дональд Трамп. Фото АР

«Я зустрінуся з ним завтра вранці приблизно о 9:45 у Трамп-тауер», — сказав Трамп журналістам у Нью-Йорку через кілька годин після зустрічей українського президента у Білому домі з президентом Джо Байденом і віцепрезиденткою Камалою Гарріс, яка є суперницею Трампа на листопадових виборах.

«Це ганьба, що відбувається в Україні. Стільки смертей, стільки руйнувань, це жахливо», — наголосив Дональд Трамп відповідаючи на запитання журналістів.

Раніше Трамп заявив, що український народ «мертвий», а сама країна — «зруйнована» та «в руїнах».

Також Трамп під час передвиборчого заходу у Північній Кароліні присвятив Україні значну частину своєї промови, у якій, зокрема, поскаржився на Зеленського.

«Президент України перебуває у нашій країні. Він робить брудні маленькі випади у бік вашого улюбленого президента, тобто мене», — заявив Трамп, не уточнивши, що має на увазі.

Він звинуватив президента Джо Байдена та свою опонентку на виборах Камалу Гарріс у тому, що вони виділяють мільярди доларів Зеленському.

«І ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовляється укладати угоду — Зеленському», — наголосив кандидат від Республіканської партії.

Схожі новини