Передплата 2024 ВЗ

За минулу добу на Львівщині в ДТП травмовані чотири пішоходи

  • 25.09.2024, 12:45
  • 294

Вчора, 24 вересня, близько 08.45, на вулиці Патона у Львові водійка автомобіля Volkswagen e-Golf, 24-річна львів'янка, наїхала на 52-річного жителя Львова

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Внаслідок ДТП чоловік отримав травми та був госпіталізований.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 13.50 на вулиці Кульпарківській у Львові.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Chevrolet Aveo, 42-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, збив 46-річного львів'янина. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми та був доставлений до медичного закладу.

Окрім цього, близько 14.15, у селі Вільховець Львівського району водій мотоцикла Yamaha, 63-річний львів'янин, наїхав на 22-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала травми та була доставлена до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17.00 у селищі Краковець Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водійка автомобіля Lexus NX 300, 42-річна львів'янка, наїхала на 48-річного жителя Золочева, після чого зіткнулась із припаркованим автомобілем Citroen Jumper. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми та був госпіталізований.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Схожі новини