Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Умєров і Сирський привітали із Днем танкових військ

  • 14.09.2024, 09:00
  • 365

Міноборони України Рустем Умєров і головнокомандувач Збройних сил України генерал Олександр Сирський привітали із професійним святом танкові війська

Фото: умовне, Укрінформ
Фото: умовне, Укрінформ

У вітанні з нагоди Дня танкових військ, розміщеному на сторінці очільника Міноборони у Фейсбуці, йдеться: «Українські танкісти, ви — сталева опора нашої Незалежності. У надскладних умовах ваші танки швидко ведуть наступ, прориваючи порядки противника, а під час оборони — уміло стримують ворожу навалу».

Умєров подякував танкістам за відвагу у численних операціях, які наближають звільнення української землі від російських загарбників. «Хай ваші постріли завжди будуть влучними, а броня — непробивною», — побажав міністр оборони.

«Вічна пам’ять воїнам-танкістам, які поклали життя за свободу нашої держави», — підкреслив Умєров.

Як зазначив у Фейсбуці головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський, повномасштабна російська агресія стала перевіркою сили і міці українського війська, яку танкісти гідно пройшли.

«Наші воїни-танкісти володіють передовим досвідом ведення бойових дій в умовах війни нового типу і чи не увесь світ бажає перейняти цей досвід. Адже нині використовується нова тактика застосування бронетехніки з урахуванням ефективної протидії ворожим fpv-дронам та іншим безпілотним засобам», — зауважив Сирський.

Він подякував тисячам українських танкістів, які у ці хвилини дають відсіч московському агресору на передовій.

Головнокомандувач побажав воїнам-танкістам та їхнім родинам міцного здоров’я і благополуччя.

Також Сирський висловив вдячність українським танкобудівникам, інженерам-механікам і майстрам, які цілодобово працюють над ремонтом та відновленням української і трофейної бронетехніки, що і далі буде нищити російських загарбників.

Схожі новини