Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Не буде хворий дід із Червоної площі диктувати нам якісь свої червоні лінії, — Зеленський

  • 24.08.2024, 13:45
  • 217

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у День Незалежності

Фото: 24 канал
Фото: 24 канал

Він, зокрема, заявив, що в кожну точку рф, яка є джерелом небезпеки для України, рано чи пізно прилетить українська відповідь, а лідер росії володимир путін не буде диктувати свої «червоні лінії»

Звернення глава держави опублікував у Telegram.

«Ми не дамо перетворити на сіру зону землі, де по праву має бути синьо-жовтий прапор. Не буде хворий дід із Червоної площі, який постійно погрожує червоною кнопкою, диктувати нам якісь свої червоні лінії. Як жити, яким шляхом іти і який вибір робити, буде для себе визначати лише Україна й українці. Бо так працює незалежність», — сказав він.

І додав, що той, хто зичив українській землі лиха, отримає його в себе вдома з відсотками. Зеленський зазначив, що зняв звернення на прикордонні Сумщини, де почався «бумеранг для зла», маючи на увазі операцію на Курщині.

«913 днів тому, зокрема й через Сумщину, росія пішла на нас війною. Порушила не лише суверенні кордони, а й межі жорстокості та здорового глузду. Безмежно прагнучи одного: знищити нас. Натомість сьогодні ми відзначаємо 33-й День Незалежності України. А те, що ніс на нашу землю ворог, тепер вернулося в його дім», — заявив Зеленський.

Зеленський наголосив, що українцям не бракує чужих областей, а нам потрібен мир і спокій вздовж усього кордону завдовжки 6992 кілометри.

Схожі новини