Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові зараз на ковід хворіє більше дітей, ніж раніше

  • 21.08.2024, 17:15
  • 152

Станом на сьогодні, 21 серпня, на стаціонарному лікуванні у міських лікарнях Львова перебуває 16 дорослих та 11 дітей, хворих на коронавірус

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Про це повідомляє Львівська міська рада.

За останню добу, зокрема, госпіталізували 8 хворих, а виписали — 7. Ще 738 хворих лікується амбулаторно. Важливо, що зараз хворіє більше дітей, ніж раніше.

«Медики нагадують, що найчастіше основними симптомами COVID-19 є загальна слабкість та сонливість, сухий кашель, нежить, біль у горлі, підвищення температури тіла понад три дні. При цьому, втрата нюху чи смаку у хворих зараз зустрічається все рідше. Найважче хворіють пацієнти старшого віку, особливо ті, які мають супутні хронічні недуги, такі як цукровий діабет та захворювання дихальної системи, зокрема астму», — йдеться у повідомленні.

Стан госпіталізованих — легкого та середнього ступеня важкості. Проте одна дитина є у важкому стані в реанімації - це немовля із вродженою вадою. Медики надають усім необхідну терапію. Ті, хто лікується амбулаторно, також є під наглядом сімейних лікарів.

Важливо, що зараз хворіє більше дітей, ніж у попередні тижні. Якщо за період з 12 до 18 серпня госпіталізували 23 дітей, то вже з 19 серпня до сьогодні госпіталізували 11 дітей.

Схожі новини