Передплата 2024 ВЗ

У Львові запрацював рекрутинговий центр новостворених Сил безпілотних систем

  • 30.07.2024, 19:15
  • 202

Сьогодні, 30 липня, у Львові запрацював рекрутинговий центр Сил безпілотних систем Збройних сил України — нового року військ, створеного у травні цього року

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

«Ми щойно створили новий рід військ. Це перший у світі й перший у своєму роді рід військ Сил безпілотних систем. У рекрутинговому центрі є можливість добровільно долучитися до сил оборони й до нашого роду військ. Місце у нас знайдеться кожному, хто має бажання нищити ворога і звільняти нашу землю», — зазначив під час відкриття координатор львівського рекрутингового центру Сил безпілотних систем Ігор Шолтис «Шульц».

У рекрутинговому центрі можна отримати інформацію про вакансії, пройти співбесіду та перевірити власні навички керування на симуляторах безпілотних літальних апаратів FPV.

Після співбесіди рекрутинговий центр супроводжує кандидата до районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а відтак до навчального центру для проходження базового військового вишколу. Опісля боєць потрапляє в обрану військову частину та обрану посаду.

У Львові рекрутинговий центр Сил безпілотних систем відкритий на вул. Костя Левицького, 22.

Схожі новини