Передплата 2024 «Добрий господар»

Камала Гарріс зібрала 200 млн доларів за перший тиждень своєї передвиборчої кампанії, — джерело

  • 28.07.2024, 16:55
  • 177

Кандидатка в президенти від Демократичної партії Камала Гарріс зібрала рекордні 200 мільйонів доларів за перший тиждень своєї виборчої кампанії

Камала Гарріс. Фото АР
Камала Гарріс. Фото АР

Через тиждень після того, як президент Джо Байден оголосив, що припиняє свою кампанію із переобрання й підтримав свою віцепрезидентку, штаб Гарріс повідомив, що зібрав 200 мільйонів доларів. Цю суму штаб політикині назвав «рекордною».

З появою Гарріс на виборчій арені Демократична партія почала збирати величезні суми. Зокрема, дві третини пожертв надійшли від донорів, які робили пожертви вперше. У штабі Гарріс заявили, що це свідчить про серйозну підтримку заявки кандидатки на посаду у Білому домі.

Також останні опитування свідчать, що чинна віцепрезидентка скоротила відставання від кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа. Згідно із опитуванням CNN/SSRS, опублікованим минулого тижня, Гарріс відставала від Трампа на рівні статистичної похибки — 46 відсотків проти 49 відсотків.

25 липня Камала Гарріс офіційно заявила, що балотуватиметься у президенти. У соцмережі політикиня опублікувала свій перший передвиборчий ролик.

Гарріс також оголосили підтримку експрезидент США Барак Обама та його дружина Мішель.

Схожі новини