Передплата 2024 «Добра кухня»

Українська пісня/Ukrainian Song Project-2024 у Львові: 13 зіркових артистів виконають свої хіти у супроводі симфонічного оркестру

  • 22.07.2024, 11:47
  • 279

Українська пісня/Ukrainian Song Project цього року набуває ще більшого масштабу! Вперше в Україні відомі зірки виконають свої хіти, що підтримували українців під час повномасштабного вторгнення, у супроводі великого симфонічного оркестру

Найпотужніший національний проєкт цьогоріч обіцяє стати ще більш масштабною подією! Проєкт об'єднає на одній сцені 40 музикантів та 13 топових артистів, створюючи національне свято музики, яке буде транслюватися по всій країні, забезпечуючи незабутні враження для глядачів.

Вперше в Україні: Відомі зірки виконають свої хіти у супроводі великого симфонічного оркестру. Яскрава музична подія Українська пісня.SYMPHONY відбудеться 10 серпня у! FESTrepublic, що у Львові. Початок о 15:00, зазначають організатори Українська пісня/Ukrainian Song Project.

Захід розпочнеться виступами молодих артистів, які братимуть участь у конкурсній частині, а вже після відбудеться гала-концерт, на якому виступатимуть відомі артисти у супроводі симфонічного оркестру.

Серед зіркових учасників цьогорічного концерту:

— Олег Скрипка

— Арсен Мірзоян

— Міша Крупін

— MELOVIN

— Анна Трінчер

— Андрій Кравченко

— Макс Леонов

— NAZVA

— Alena Amargalieva

— Мʼята

— Yagoda

— Анна Буткевич

— ДикоBrass та інші.

Історія проєкту:

«Українська пісня/Ukrainian Song Project» є найпотужнішим україномовним музичним проєктом з новим, сучасним обличчям. Цей проєкт є однією з головних музичних подій в Україні, і вже з 2025 року отримає міжнародне значення. Сьогодні його називають українським Євробаченням.

Мета проєкту: підтримка та розвиток української музики і найяскравіших молодих виконавців. «Українська пісня» є музичним компасом, що спрямовує молодих артистів на шлях до визнання та творчого самовираження. Щороку, окрім виступів відомих виконавців, проект дає можливість молодим талантам проявити себе за допомогою конкурсу, де переможець отримує професійний запис своєї пісні для якісного просування своєї творчості.

Благодійна складова: частина коштів з продажу квитків та кошти з благодійних аукціонів буде передано для проєкту «Пташки перемоги» на закупівлю дронів для ЗСУ. Також частину запрошень на захід буде надано для військових та їх сімей зі Львова та області.

Не пропустіть можливість стати частиною цієї грандіозної події та насолодитися музичним святом, яке об'єднує всю країну!

10 серпня/15:00 — !FESTrepublic

Квитки за посиланням: concert.ua/uk/event/ukrainian-song-project-lviv

Схожі новини