Передплата 2024 «Добра кухня»

Розвідка Британії проаналізувала дії росії на Донеччині

  • 20.07.2024, 14:30
  • 226

росія продовжує проводити наступальні операції на кількох ділянках фронту в Донецькій області, просувається до Покровська і Нью-Йорка

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Про це у соцмережі Х повідомило Міноборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки.

За даними розвідки, цілком ймовірно, що Авдіївський та Покровський напрямки залишаються основним місцем, де війська рф зосереджують свої зусилля і, відповідно, спостерігається найвища оперативна активність ворога впродовж останнього місяця.

Вони звітують, що російські війська продовжують захоплювати територію на північ і захід від міста Очеретине, просуваючись у напрямку міста Покровськ.

Як зазначається, в районі Авдіївка — Покровськ росія здійснила незначне просування до міста Нью-Йорк — добре укріпленої ділянки фронту і останньої точки на лінії розмежування, яка існувала до 2022 року.

Поблизу міста Часів Яр значних змін у територіальному контролі не відбулося.

«Основні російські піхотні атаки за останні кілька днів зазнали поразки, російські сили діють переважно розрізненими невеликими підрозділами без бронетехніки. Російські війська в цьому районі, ймовірно, беруть тактичну паузу, проводячи пробні атаки і розвідувальну діяльність», — пишуть аналітики.

Схожі новини