Передплата 2024 «Добрий господар»

Через негоду у Львові не було електроенергії: що ще наробила стихія у місті

  • 15.07.2024, 17:45
  • 319

У різних районах міста через негоду 15 липня зафіксували падіння невеликих гілок та одного дерева, яке вже забрали. Також зафіксовані 6 незначних підтоплень дахів. Постраждалих внаслідок негоди не було

Фото Львівської міськради
Фото Львівської міськради

Так, падіння невеликих гілок, які не перешкоджали руху, зафіксоване на вул. В. Великого, вул. Дніпровська, вул. Річицькій та вул. Стрийській. Також на вул. Тютюнників впало дерево, яке комунальники розкрижували, тож проїзд повністю забезпечено.

Фахівці Львівобленерго працювали над відновленням електропостачання мешканцям приватного сектору на вул. Кобилиці, де вчора закоротило провід, а також над відновленням електропостачання мешканцям смт Рудно і у с. Рясне-Руське, які частково залишились без електрики через влучання блискавки.

Водночас від влучання блискавки у невелику закинуту будівлю на межі міста, на вул. Трускавецькій вчора трапилася пожежа. За уточненою інформацією, пожежі у Рудно не було — це загорілась літня кухня у селі Паланки Івано-Франківської громади.

За час негоди блискавка тричі влучала в контактну мережу у Львові. Фахівці оперативно усунули усі пошкодження і електротранспорт працює у звичному режимі.

«Дякую всім службам — Львівобленерго, ДСНС, комунальникам, які оперативно усунули всі пошкодження», — наголосив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Мешканцям нагадують: якщо ви бачите наслідки негоди — інформуйте «Гарячу лінію міста» за номером 15−80. Всі служби продовжують працювати у посиленому режимі.

Схожі новини