Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Цьогорічний статус Дрогобицького університету в Україні

  • 12.07.2024, 15:23
  • 299

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» склав Консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2024 року

Для проведення дослідження використано дані найбільш авторитетних серед експертів і засобів масової інформації національних рейтингів закладів освіти України:"Топ — 200 Україна", «Scopus» та «Бал НМТ на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти

За результатами проведеного моніторингу, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка посідає 72-у позицію серед 235 вишів України. А згідно з рейтингом ТОП 10: Найкращі педагогічні виші, перебуває на третьому місці.

Зазначимо, що університет із міста Котермака — єдиний педагогічний виш Львівщини: 70% вчителів області його випускники. Упродовж 84 років від початку свого заснування престижний навчальний заклад, залишаючись вірним своєму покликанню, готує висококваліфікованих працівників освітньої галузі, перебуває в авангарді розвитку вищої педагогічної освіти.

Університет підтримує широкі міжнародні зв’язки із закордонними закладами освіти, науки та культури. В умовах війни та нових викликів у Франковому виші створено волонтерський центр, який координує організацію міжнародної гуманітарної допомоги, збір коштів на потреби Збройних сил України.

Ольга Куц

Схожі новини