Передплата 2024 «Добра кухня»

Помер начальник львівського Будинку офіцерів Віталій Провозін

  • 01.07.2024, 10:30
  • 737

Вчора, 30 червня, на 60 році трагічно загинув багаторічний начальник 58 будинку офіцерів у Львові полковник Віталій Провозін

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

Віталій Провозін — відомий український громадський діяч та волонтер, понад 40 років служив у війську, останнім часом був начальником 58 будинку офіцерів у Львові.

Віталій Провозін координатор та організатор численних мистецьких та соціальних проєктів, художніх та фотовиставок, презентації художніх і документальних фільмів про захисників України. Він був ініціатором створення музею сучасної воєнної української історії. Нагороджений близько 20 нагородами за службу в Збройних Силах України.

«Ще в суботу бачилися з керівником 58-го Будинку офіцерів у Львові полковником Віталієм Провозіним на храмовому празнику в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а вчора пана Віталія не стало… Ще стільки планував, стільки жартував і знову запрошував до Будинку офіцерів…Світла і вічна памʼять!» — зазначив у дописі-співчутті в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Нардеп Софія Федина теж висловила співчуття:

«Як же так, Віталій Провозін? Чому? У вас ще стільки було задумок і планів? З вами стільки добрих друзів разом працювали на захист України і її інтересів! Ви ж так об'єднували людей! Ви ж були таким локомотивом добрих справ для наших захисників!!Боженька, чому ж ти так рано його забрав?», — написала Федина.

Як інформує ZAXID.NET, Віталій Провозін потонув під час купання поблизу Львова.

Схожі новини