Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сирський у День Конституції закликав ставати до лав ЗСУ

  • 28.06.2024, 12:45
  • 267

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у День Конституції наголосив, що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України

Фото: Олександр Сирський
Фото: Олександр Сирський

Про це йдеться на сторінці головнокомандувача у Фейсбуці.

Сирський привітав українських захисників і захисниць, які боронять незалежність, державний суверенітет, недоторканність українських кордонів, та подякував воїнам, завдяки яким українці можуть відзначати День Конституції, маючи власну державу.

«Українці - волелюбний народ. Мабуть, жоден народ у світі так жертовно не бореться за власну свободу і власні права! Втім, варто пам’ятати, що Конституція передбачає не лише права і свободи, але й покладає на кожного громадянина України обов’язки!», — наголосив Сирський.

Як нагадав головнокомандувач ЗСУ, стаття 65 Конституції України встановлює, що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України.

«Це стаття Конституції України особливо символічна і важлива зараз, в час повномасштабної російської агресії. Шануючи права — мусимо не забувати про обов’язки. Ніхто крім нас не захистить Україну! Тому закликаю усіх громадян ставати до лав Сил оборони!», — заявив Сирський.

Схожі новини