Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленський на Донеччині представив заміну Содоля

  • 26.06.2024, 11:15
  • 565

Президент України Зеленський разом із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та новим командувачем Об'єднаних сил генералом Андрієм Гнатовим приїхав на Донеччину

Фото: Слово і Діло
Фото: Слово і Діло

Про це він повідомив у соцмережах.

«Представив сьогодні офіційно Андрія Гнатова всім, хто відповідає за оборону на Донеччині. Це людина молода, але знання фронту, досвід у нього саме такі, як потрібні. Завдання для генерала Гнатова очевидне — знищувати окупанта й, дуже важливо, берегти якнайбільше життів наших воїнів», — сказав Зеленський.

На Донеччині президент разом із головнокомандувачем також заслухали доповіді безпосередньо з позицій. Зеленський розповів, що особисто зустрівся з військовими 110 та 47 бригад.

Окрім того, президент провів нараду щодо безпеки та підтримки людей.

«Багато питань. І щодо забезпечення життя — це вода, соціальні питання, евакуація, і щодо допомоги обороні, щодо відновлення житла. Вдячний кожному, хто справді на 100% робить усе, щоб наша Донеччина вистояла», — сказав Зеленський.

Він пообіцяв «окрему розмову в Києві», зокрема з урядовцями, які повинні бути «і тут, і в інших місцях поблизу фронту».

«У складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто з Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року та більше. Буде серйозна розмова, і буду робити щодо них відповідні висновки», — заявив Зеленський.

Схожі новини