Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові митці з США, Великої Британії, Литви та України намалюють 20-метрове панно

  • 25.06.2024, 20:20
  • 431

Для створення муралу до Львова приїде сім відомих митців: Джуді Тувалетстіва (США), Джефф Вудбері (США), Філіп Ґрізвуд (Велика Британія), Єва Воронецькіте (Литва), Ірина Водолажченко (Україна), Маша Шанго (Україна) та Рей Барткус (Литва/США)

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Впродовж тижня з 1 по 5 липня, на стіні біля одного із дитячого майданчику у Львові розміром 20 на 10 м кожен митець малюватиме свою частину стіни у своєму стилі.

До роботи з митцями над цим проєктом запрошують волонтерів, які не лише допомагатимуть створювати стінопис, а й отримують цінні знання і досвід співпраці із зірками сучасного візуального мистецтва. Форма для зголошення для бажаючих стати волонтерами та інші деталі - за посиланням.

Подія відбуватиметься у рамках проєкту «MaLonNY» (що означає Маріямполе, Лондон і Нью-Йорк) — постійного фестивалю вуличного мистецтва та музики та творчого симпозіуму, який з 2014 року проводиться в литовському місті Маріямполе. За одинадцять років «MaLonNY» перетворив Маріямполе на творчий центр і центр вуличного мистецтва завдяки внеску таких міжнародних художників. Цього року завдяки підтримці Міністерства культури Литви та аташе з питань культури Литви Томаса Іванаускаса втілення такого проєкту відбудеться у Львові.

Схожі новини