Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів допоможе мешканцям відновити вікна та двері, які пошкодили російські «шахеди»

  • 19.06.2024, 14:15
  • 642

Львів компенсує вартість пошкоджених вікон та дверей внаслідок сьогоднішньої нічної атаки росії на Львівську громаду

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Сьогодні з 15:00 год розпочнеться прийом документів від мешканців на отримання компенсації. Також місто надасть компенсаційні ваучери двом підприємцям, будівлі яких також зазнали руйнувань, і допоможе Державному науково-дослідному контрольному інституті ветеринарних препаратів та кормових добавок обстежити та відновити зруйнований корпус.

«Компенсація за одне вікно становить до 12 тис. грн, а на вхідні у квартиру чи будинок двері - до 8 тис. грн. Також постраждало 2 підприємці - зруйнована частина їхнього майна. Вони зможуть отримати компенсаційні ваучери на суму до 500 тис. грн», — повідомив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова, голова міської комісії ТЕБ і НС.

Внаслідок нічної атаки на Львів, у Малехові було пошкоджено 1 багатоквартирний будинок і 15 приватних. Було вибито понад 105 вікон і пошкоджені вхідні двері. Також було зруйновано корпус науково-дослідного інституту ветеринарних препаратів, що на вул. Донецька, 11 у Львові.

Документи на отримання компенсації за пошкоджені вікна і двері прийматимуть з 15:00 год у ЦНАПі в м. Дубляни, вул. Шевченка, 4, а також в офісі громади с. Малехів, вул. Івасюка, 6.

Схожі новини