Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Я бомбив би москву, якби росія вторглася до України за мого президентства, — Трамп

  • 29.05.2024, 10:45
  • 560

Експрезидент США та кандидат на майбутніх президентських виборах Дональд Трамп на зустрічі з донорами заявив, що бомбив би москву за вторгнення рф до України під час його президентства

Дональд Трамп. Фото Associated Press
Дональд Трамп. Фото Associated Press

Таке ж він заявив щодо Пекіну, якби Китай атакував Тайвань.

Також на зустрічах з донорами Трамп оголосив, що податки для них зростуть, якщо він не стане президентом.

Одного разу він просив внесок у розмірі від 25 до 50 мільйонів доларів, інакше він не буде «дуже щасливий».

Окрім того, за даними джерел, на зустрічі з керівниками нафтової промисловості Трамп попросив їх зібрати 1 мільярд доларів для його кампанії. Політик переконував, що зібрання такої суми буде «угодою» для бізнесменів, бо вони зможуть заощадити багато грошей, якщо його переоберуть президентом. Зокрема, Трамп пообіцяв нафтовикам скасувати екологічні норми.

Джерела також розповіли, що Трамп регулярно жартував з донорів і радників, що він не проводить більш як 10 хвилин з кимось, якщо людина не дає 10 мільйонів доларів. Він також скаржився на те, що деякі його друзі-мільярдери не дають достатньо.

Джерело наголосило, що прохання про мільйонні пожертви зʼявилися в той час, коли Трамп намагається ліквідувати грошовий розрив з Байденом і оплатити дорогі юридичні рахунки за чотирма кримінальними звинуваченнями, висунутими проти нього.

Схожі новини