Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі на 3 — 9 червня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі коливатиметься від слабкого до сильного. Загалом це означає, що через очікувані перепади впливу магнітосфери багатьом людям варто готуватися до перепадів у самопочутті та загострення хронічних недуг

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогно­зують 3, 4, 5, 9 червня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення настрою та депресію, втому та слабкість, головний біль та мігрень, підвищену чутливість до зву­ків та світла, агресивність та дратівливість, емоційну нестабільність, безсоння та порушення сновидінь, під­вищену чутливість до змін погоди. Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 6, 9 червня. У ці дні особи, чутливі до впли­ву магнітосфери, можуть відчувати серцеві проблеми та аритмію, підвищений кров’яний тиск. погіршення пам’яті та концентрації, утруднення прийняття рішень. Сильний рівень на всесвітньому Світилі очікуватиме­мо 7 червня. Цього дня особи, чутливі до впливу маг­нітосфери, можуть відчувати запаморочення та втрату рівноваги, утруднення координації рухів.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому по­вітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідли­вої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчува­єте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини