Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Від початку доби на покровському напрямку відбулося вже 27 зіткнень

  • 26.05.2024, 19:30
  • 300

На Покровському напрямку відбулося вже 27 бойових зіткнень, армія рф втратила там 244 військовослужбовців, танк, дві бойові машини піхоти та три бронетранспортери

Фото:  Генеральний штаб Збройних сил України
Фото:  Генеральний штаб Збройних сил України

Про це ідеться на сторінці у Фейсбуці Генерального штабу Збройних сил України про ситуацію щодо російського вторгнення станом на 16:00 неділі, 26 травня.

Поточної доби кількість бойових зіткнень збільшилась до 67.

На Харківському напрямку російські загарбники проводили штурмові дії від Мурома в бік Стариці. Ще два бойові зіткнення тривають в районах Вовчанська і села Липці. Загалом відбулося 11 бойових зіткнень. До попередніх дев’яти авіаударів додався ще один — російські терористи скинули керовану авіабомбу поблизу Слобожанського.

На Куп’янському напрямку триває ворожа атака біля Новоєгорівки. Два рази, у район Першотравневого та неподалік Кислівки, била ворожа авіація.

На Лиманському напрямку росіяни, отримавши відкоша біля Невського, провели ще два безуспішні штурми в районі Тернів.

На Сіверському напрямку російська авіація вдарила чотирма керованими авіабомбами неподалік Закітного.

На Покровському напрямку ще триває шість бойових зіткнень. З початку доби їх уже 27. Ворог зосереджує зусилля, зокрема, в бік Новоолександрівки і Уманського, підтримуючи дії своїх підрозділів ударами авіації. Ситуація контрольована. За сьогодні загарбники вже втратили на напрямку 244 військовослужбовця вбитими та пораненими. Також Сили оборони знищили ворожий танк, дві БМП, три бронетранспортери та автомобіль, а також пошкодили міномет.

На Курахівському напрямку число бойових зіткнень не змінилося. Два КАБи російські терористи скинули у район Костянтинівки.

На Придніпровському напрямку, у районі Кринок, відбито ще одну атаку. Загальна їх кількість зросла до чотирьох.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Схожі новини