Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Повернення зайчика: Укрзалізниця подарувала хлопчику іграшку замість загубленої

  • 25.05.2024, 13:10
  • 823

Наталя Красота із Запоріжжя розповіла у мережі, що син Ярослав загубив у потязі «Камʼянець-Подільський -Львів» улюбленого іграшкового зайчика

Фото Наталії Красоти
Фото Наталії Красоти

В Укрзалізниці іграшку не знайшли, але подарували хлопчику іншу. У супровідній листівці написали, що подорожі змінюють зайчиків.

«Їхали поїздом 140 (Камʼянець-Подільський- Львів), вагон 31. Там була шикарна провідниця, дуже чуйна і гарна. Проблема у тому, що малий забув там улюбленого зайця. Дуже засмучений сидить, переживає», — написала жінка 19 травня.

Вона позначила різних знайомих, зокрема — Олександра Рудоманова, відомого активіста, а нині військового.

Жінці радили підійти до того ж потяга, в Укрзалізниці зв’язалися зі старшим провідником, але іграшку так і не знайшли.

23 травня Наталя написала, що Укрзалізниця надіслала Ярославу іншу іграшку. Вона трохи відрізняється від загубленої. Та залізничники пояснили у листівці, що зайчик багато подорожував і тому змінився".

«Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Тоді ми випили з ним чаю і вмовили повернутися до Ярослава і розповісти про свої пригоди. Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків — і поготів. Але всі зміни на краще. Тримай міцно тих, кого любиш!» — написали в Укрзалізниці.

«Я щиро рада, що ми загубили того зайця. Він конвертувався в щось набагато більше і потужніше. Це однозначно вартувало того», — зазначила Наталя.

Схожі новини