Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На авіарейсі до Сінгапуру загинула людина

  • 21.05.2024, 18:15
  • 496

Рейс компанії Singapore Airlines Ltd. потрапив у зону сильної турбулентності у небі над Азією. У результаті одна людина загинула, а ще кілька пасажирів травмовані

Фото із соцмереж авіакомпанії
Фото із соцмереж авіакомпанії

Літак Boeing 777 летів із лондонського Хітроу до Сінгапуру, але здійснив екстрену посадку в аеропорту Суварнабхумі у Бангкоку.

За даними авіакомпанії, на борту перебували 211 пасажирів і 18 членів екіпажу. Літак приземлився в Таїланді о 15:45 за місцевим часом.

У компанії заявили, що співпрацюють із місцевою владою Таїланду для надання необхідної медичної допомоги й скеровують команду в Бангкок для надання будь-якої необхідної додаткової допомоги.

Міністр транспорту Сінгапуру Чі Хонг Тат заявив, що уряд надасть допомогу пасажирам та їхнім родинам. Відомо, що люди постраждали через сильне трясіння, а загиблий не був пристебнутий.

Що сталося на борту літака — конкретно невідомо.

«Травми внаслідок сильної турбулентності є відносно рідкісним явищем у контексті мільйонів виконаних рейсів. Однак сильна турбулентність може призвести до важких травм або, на жаль, у цьому випадку до летального результату», — заявив ВВС Джон Стрікленд, авіаційний експерт.

Схожі новини