Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На півдні Сили оборони впродовж доби ліквідували 113 окупантів, знищили РЕБ та польовий пункт боєпостачання

  • 22.04.2024, 19:15
  • 262

Сили оборони півдня надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

Так, протягом доби воїни отримали підтвердження, що у ворога стало менше на 113 окупантів, 7 одиниць озброєння та військової техніки, з них:

  • 3 одиниці авто-бронетехніки;
  • 1 станція радіоелектронної боротьби;
  • 3 човни.

Також знищено 1 польовий пункт боєпостачання.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 4 штурми. 3 в районі Старомайорського та 1 в районі Роботиного. Успіху не мали.

«На лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині ворог здійснив 4 штурми в районі населеного пункту Кринки. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції», — йдеться у повідомленні.

Наші бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

«Окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 31 розвідувального БпЛА», — інформують у Силах оборони Півдня.

Протягом бойової доби окупанти на Оріхівському напрямку здійснили 4 авіаційних ударів із застосуванням 3 керованих авіабомб та приблизно десятка некерованих авіаційних ракет.

На Херсонському напрямку здійснили 1 авіаційний удар із застосуванням 2 керованих авіабомб. Внаслідок ворожого авіаудару на Херсонщині пошкоджено багатоповерховий будинок. Жертв серед населення немає.

Схожі новини