Передплата 2024 ВЗ

Працівники ТЦК та СП Львівщини будуть приймати рідних військовослужбовців на базі ЦНАПів

  • 15.04.2024, 16:15
  • 2 730

Із 16 квітня, щовівторка і щочетверга з 09:00 до 13:00 працівники ТЦК та СП, які відповідають за соціальний супровід, прийматимуть сім'ї військовослужбовців і ветеранів на базі ЦНАПів у Львівській області

Фото ілюстративне Сил оборони
Фото ілюстративне Сил оборони

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Такі зустрічі будуть відбуватися на базі ЦНАПів у Стрию, Дрогобичі, Жидачеві, Сколе, Золочеві, Бродах, Буську, Камʼянці-Буській, Радехові, Червонограді, Сокалі, Жовкві, Старому Самборі, Турці, Борині та Новояворівську.

Там соціальні працівники ТЦК та СП прийматимуть звернення від членів сімей загиблих воїнів, зниклих безвісти, тих, хто потрапив у полон, а також від ветеранів війни і поранених оборонців.

Незабаром перелік ЦНАПів, куди по консультацію від працівників ТЦК та СП можуть звернутися сім'ї військовослужбовців, збільшать.

«Психосоціальну допомогу безкоштовно можна отримати також в офісах Координаційного центру при Львівській ОВА, які ми розгорнули у всіх районах нашої області.

Виїзні прийоми у ЦНАПах — частина реформи соціальної складової у роботі ТЦК та СП. Наша область першою в Україні почала цю реформу. Згодом досвід Львівщини вивчатимуть та впроваджуватимуть інші області", — додав Максим Козицький.

Схожі новини