Передплата 2024 «Добра кухня»

Сон голяка

  • 25.03.2024, 22:00
  • 561

Більшість людей воліють спати без одягу. І, як з’ясовується, це не просто так: вчені довели, що такий сон корисний

Знімає біль. Оскільки людина не може упро­довж дня бути повністю без одягу, то його потрібно позбуватися хоча б під час сну, оскільки одяг трохи ускладнює вільну циркуляцію крові. Такий маневр знімає дискомфорт і напругу, які утворюються в не­рвових сплетіннях черевної порожнини, а так само усуває біль в ділянці живота.

Захистить статеві органи. Волога на спід­ній білизні у жінок здатна викликати дискомфорт і збільшує ймовірність інфекції. Сон голяка знижує цю ймовірність, при цьому допомагаючи уникнути грибкових захворювань. А чоловікам сон без одягу допомагає підтримувати оптимальну температуру яєчок і тому підвищує якість сперми і плодючість, стверджують медики.

Підвищує якість життя. Дуже складно після важкого робочого дня зануритися у спокійний сон. Спробуйте просто на ніч зняти з себе весь одяг, і сон як у немовляти вам гарантовано. А хороший і якісний сон забезпечить вас енергією на весь на­ступний робочий день. А ще перед сном рекомен­дується прийняти ванну, і це допоможе вашій шкірі краще дихати. Температура так само відіграє важ­ливу роль. Ще й вологість повітря у спальні повинна бути оптимальною, щоб ви не прокинулися із засту­дою.

Схожі новини