Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Працівники Львівського ТЦК силою заштовхали у мікроавтобус волонтера (ВІДЕО)

  • 17.03.2024, 12:45
  • 610

Ввечері 15 березня у Львові працівники ТЦК та СП силою затримали чоловіка призовного віку

Кирило Таран. Фото із соцмереж
Кирило Таран. Фото із соцмереж

У соцмережі львів'янка Віолетта Таран повідомила про затримання її чоловіка Кирила Тарана працівниками ТЦК та СП.

За її словами, ввечері 15 березня її чоловіка затримали посеред вулиці із застосуванням фізичної сили (запхали у бус), також звинуватила в тому, що працівники ТЦК начебто порвали йому куртку, розбили окуляри та телефон. Віолетта Таран опублікувала відео з камер спостереження, на якому видно, що працівники ТЦК силою штовхають чоловіка у автомобіль.

Віолетта Таран додала, що Кирилу Тарану не вручали повістки на місці затримання. Чоловік відмовився від ВЛК, бо не мав при собі медичних документів, які б хотів надати комісії.

«Приблизно о 04:00 16 березня був готовий наказ про мобілізацію мого чоловіка із підписом начальника Шевченківського РТЦК та СП — Романа Немишкала, якого у приміщенні не було, але наказ був ним підписаний та скріплений печаткою. На місце викликали поліцію та працівників ВСП, поки вони приїхали на нього зробили наказ про мобілізацію, хоч він не пройшов ВЛК (не був в жодному кабінеті)», — написала Віолетта Таран, додавши, що її чоловік перебуває в дорозі до військової частини у Рівному.

Жінка звинувачує працівників Шевченківського ТЦК та СП у тому, що вони почали діалог нецензурною лайкою та насильно утримують її чоловіка в Шевченківському ТЦК та СП.

Керівник Львівського обласного ТЦК та СП Артур Ніязов відреагував на цей випадок. Він повідомив zaxid.net, що за цим фактом завтра, 18 березня, здійснять службове розслідування, пообіцявши притягнути винних до відповідальності.

Як пише видання Varta1, затриманий чоловік Кирило Таран друкував з пластику багато виробів для ЗСУ: скиди, хвостовики, захисти для Старлінків. Чоловік робив для армії ці вироби, активно допомагав та волонтерив.

Схожі новини