Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українці ніколи не втратять вдячності для Польщі, — Зеленський

  • 11.11.2023, 18:00
  • 644

Президент України Володимир Зеленський 11 листопада привітав Польщу з Днем незалежності, зазначивши, що партнерство між двома народами робить сильнішою всю Європу

Анджей Дуда і Володимир Зеленський. Фото з мережі
Анджей Дуда і Володимир Зеленський. Фото з мережі

Привітання Зеленський опублікував у соцмережі Х.

«Від імені українського народу вітаю президента Польщі та весь польський народ із Днем незалежності Республіки Польща. Бажаю, щоб ваша незалежність була непорушною й вічною», — зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що український і польський народи об'єднані спільною метою й цінністю свободи.

«Завжди, коли ми були на одному боці, ми змінювали історію на краще й разом перемагали. Разом ми щонайменше вдвічі сильніші!», — зазначив глава держави.

Він запевнив, що українці «ніколи не втратять вдячності Польщі й завжди цінуватимуть допомогу поляків у найважчий час російської агресії».

«Польський народ допоміг Україні вистояти. Я вдячний за повагу до всіх українців, яких прихистили поляки й відкрили для них свої домівки.

Міцне партнерство між нашими народами — назавжди вільними — робить сильнішими нас і всю нашу Європу!", — підкреслив Зеленський.

Він додав, що Україна й Польща об'єднані волею та «завжди будуть разом». «У ЄС, у НАТО і в усі визначальні моменти нашої спільної історії», — резюмував президент.

Схожі новини