Передплата 2024 «Добрий господар»

Скандальна київська блогерка без перепустки заїхала на площу Ринок у Львові ( ВІДЕО)

  • 10.11.2023, 14:20
  • 1 394

Скандальна київська блогерка Анна Краснова, яка зареєстрована в Instagram під нікнеймом ta.samaya.devil, без відповідної перепустки на проїзд у пішохідній частині Львова заїхала на автомобілі Mercedes на площу Ринок. Раніше її затримували патрульні в Києві за водіння в нетверезому стані. Також вона хизувалася проїздом вулицями Києва у комендантську годину

Анна Краснова. Фото з мережі
Анна Краснова. Фото з мережі

На відео відреагував на своїй сторінці у Facebook директор міського департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=6899362566795334&id=100001649787647&ref=embed_post

«В мережі зʼявилось відео, на якому водійка „Мерседеса“, слухаючи російську музику, проїжджає через площу Ринок. Завдяки камерам спостереження з’ясували, що подія трапилась у вівторок, 07 листопада», — повідомив Олег Забарило.

За його інформацією, автівка блогерки 7 листопада заїхала на парковку ресторану «Фешн» і близько 16:00 виїхала через вулицю Театральну. Водійка мала виїхати з пішохідної зони, повернувши праворуч у напрямку пр.Свободи.

«Натомість грубо порушила правила дорожнього руху, свідомо проігнорувала заборону повороту ліворуч, демонстративно опустила бокове вікно, увімкнула голосніше російську „попсу“ та проїхалась через площу Ринок. Жодної перепустки водійка не мала. Принаймні від міста. Вона порушила правила дорожнього руху. За це, сподіваюсь, буде належно покарана. Всі відеофакти із зафіксованими номерними знаками уже передаємо в поліцію», — пише директор міського департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури.

Також він додав, що у мерії розглянуть питання із паркінгом біля ресторану, аби уникнути таких випадків у майбутньому.

Схожі новини