Передплата 2024 ВЗ

У Львівській ОВА створили робочу групу, що контролюватиме бюджетні кошти під час війни

  • 18.10.2023, 11:00
  • 588

20 жовтня, у Львівській ОВА відбудеться перше засідання робочої групи, на якому заслухають представників ТГ, районних адміністрацій, керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів ТГ й адміністрацій

Львівська ОВА. Фото умовне
Львівська ОВА. Фото умовне

До складу робочої групи увійшли представники Львівської ОВА та працівники правоохоронних органів. У Львівській ОВА обіцяють, що робоча група збиратиметься щотижня, а її діяльність буде прозорою та публічною.

«Зважаючи на доволі млявий підхід органів місцевого самоврядування до визначення пріоритетності закупівель, цього місяця я підписав розпорядження „Про обмеження непершочергових видатків місцевих бюджетів Львівської області в умовах воєнного стану“. Цим документом зобов’язав як розпорядників коштів обласного рівня, так і громади першочергово фінансувати захищені та видатки щодо відсічі збройної агресії, територіальної оборони і цивільного захисту, проходження опалювального періоду й соціальну сферу. Ці пріоритети мають також зберігатися під час формування місцевих бюджетів на наступний рік», — сказав Максим Козицький, голова Львівської ОВА.

Про конкретні кроки, що передбачені для забезпечення прозорості та публічності роботи комісії в ОВА не написали.

Схожі новини