Передплата 2024 «Добра кухня»

Дівчина Роналду потрапила у скандал, бо підтримала сектор Гази

  • 15.10.2023, 13:20
  • 1 694

З нею вже припинили співпрацю кілька впливових компаній на знак солідарності із ізраїльським народом

Кріштіану Роналду. Фото із мережі
Кріштіану Роналду. Фото із мережі

Дівчина футболіста Кріштіану Роналду та мати його дітей Джорджіна Родрігес втратила симпатію ізраїльської аудиторії після однієї публікації.

Іспанська модель опублікувала пропалестинську заяву у себе в Instagram, де на неї підписані понад 52 мільйони передплатників.

Вона опублікувала у себе в Instargam у сторис фотографію дівчинки з Гази, яка у руках тримає рожевого плюшевого ведмедика на тлі зруйнованої будівлі.

Відповідна публікація моделі швидко потрапила до ЗМІ - і та поспішила видалити її. Потім Джорджіна повторно завантажила цей знімок, але вже доповнивши його другою фотографією з пораненою ізраїльською дитиною. Між цими фото модель додала пацифік — міжнародний символ миру та роззброєння.

Проте компанія Global Brands Gallery, яка володіє франшизою бренду GUESS в Ізраїлі, все ж прибрала з усіх своїх магазинів плакати та інші рекламні матеріали із зображенням 29-річної Джорджини Родрігес.

Також вони зв’язалися з міжнародним начальством бренду GUESS, попросивши їх прискорити припинення співпраці з моделлю, яка у червні була обрана обличчям брендів GUESS та Marciano. Все через її публікацію, яка наштовхує на думку, що в ситуації, що склалася, вона співпереживає палестинцям, а не ізраїльтянам, які зазнали нападу з боку ХАМАС.

Схожі новини