Передплата 2024 «Добра кухня»

Зросла кількість загиблих у селі Гроза

  • 11.10.2023, 11:13
  • 401

Кількість жерт зросла до 55 людей

Фото: Харківська обласна прокуратура
Фото: Харківська обласна прокуратура

Про це в коментарі ЗМІ повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передає Укрінформ.

«Станом на зараз кількість загиблих у с. Гроза через російський ракетний удар збільшилася до 55 людей. За добу ще дві жінки було встановлено серед загиблих, до цього вони вважалися зниклими безвісти», — сказав Чубенко.

«Виходячи з заяв родичів про зниклих людей, кількість загиблих може ще збільшитись до 58 осіб. Криміналісти та судово-медичні експерти здійснюють дуже кропітку роботу з ідентифікації загиблих. Для прикладу, тіло одного з чоловіків, який перебував в епіцентрі вибуху, було розірвано щонайменше на 19 частин», — зазначив речник прокуратури.

Нагадаємо, 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по магазину-кафе в с. Гроза на Харківщині, коли там проходили поминки за військовослужбовцем, якого перепоховали в рідному селі.

11 жовтня СБУ оголосила, що викрила зрадників, які навели російський «Іскандер» на село Гроза у Харківській області. Зловмисниками виявилися двоє місцевих мешканців — 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон, які під час окупації регіону перейшли на бік рашистів.

Схожі новини